Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
para vrti gdje svrdlo neče
Ozbiljne drzave nemaju prijatelja nego samo goli interes tako da rusiju i tursku boli patka za plemena na balkanu , samo ih koriste za svoje sopstvene geopoliticke interese.
Redžepe, uzmi blokić i piši...
@gladijajator Sačekati kraj ove balade. Brzo će.
fake friends
Moj Putine ko sa vragom tikve sadi o glavu mu se obiju. Islam je fašizam Putine isti onaj Fašizam zbog kojeg su Rusi izgubili 20 mil ljudi. Pametnije je izvesti kao prvi Atomske napade na Saudijsku Arabiju, Qatar, Tursku. USA nebi reagirali zbog tih govana i riskirali Atomske bombe da padaju po njihovim gradovima.
moze prevod na turski
Može čekaj https://www.youtube.com/watch?v=m_HR8gfVX3s https://youtu.be/qS4-JXB2yUU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Педерчине.
interesantne margine..............
Ko se tuce taj se voli😍😘😘😂😂😂😂
vidi kako se gledaju 😍😍
@Freyja94 nekako preko oka !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)