Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Planeti fale ovakvi likovi 👍👍👍👍👍
@volvo Vjerovatno je nastao od incesta sestre i brata,jer vidis da je covjek prvo ogorcen na cijeli dunjaluk.Gori su mi ovi sa Klixa koji dopustaju ovakve majmune da im komentarisu.U zadnje vrijeme primjecujem da nema franca,vjerovatno je umro od neke incestne mane koje su slicne kao u ovog retarda.
Allah te nagradio
@MarshalTito1 a sta svasta ova huda Zemlja trpi!
jo seljaka na klixu, gomila koja jos uvijek vjeruje i ratuje radi bogova...
E ovo je divna vijest
nekaje Allah Uzvišeni nagradi za dobro djelo
jo seljaka na klixu, gomila koja jos uvijek vjeruje i ratuje radi bogova...
bravo, dovoljno je obratiti paznju i gledati ljude oko sebe, na zalost svi smo danas previse skoncentrisani na sebe i ne gledamo vise ljude oko nas
@mirrorce tacno tako !
Ima 49 godina i bavi se ovim 10 godina, onda je postala stjuardesa sa 39 god. Ima li logike???
@Tropical Tako je. Naročito što se radi o domaćem letu, a ne međunarodnim na kojima su "uslovi" rigorozniji - mlada, vitka, visoka, izuzetno lijepa i sl.
@Tropical Arapi su licemjerna bagra.
bilo bi dobro da se mogu naci neki pederski monstrumi koji bi uzivali silovane ovakvi muskaraca koji su pedofili, mucnici, i nasilnici. ja licno mislim da kazne trebaju liciti na zlocin koji je napravljen, ako je vec moguce.. i naravno tako podrzavam smrtnu kaznu.
If you're goiiingg to saaan franciscoooo..
A sad tog gospodina u skupom odijelu presvuci u ono jeftino narandzasto slijedecih 30-tak godina. U neku prdekanu da bude zrtva bludnih radnji sustanara.
sad će oni... otkupiti prava i blockbuster....
Koji šljammoraš biti i koja bolestina u mozgu ti se desi da radiš ovako nesto, trgujes ljudima, djecom
sej no gu rejsizm.
respekt.
Bravo, ovako se reaguje kada se primjeti neko u nevolji, a ne u stilu "nije moja stvar" "necu da se petljam" itd.
Odlicno
Bravo!!!!!
Dragi te bog nagradio ako ni u cemu onda u zdravlju
Zdravlje ti je na prvom mjestu.....