Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas u Bosni je jako tesko naci starijega od 75 godina,a ljudi nam sve mladji umiru i sve vise. Znaci,borimo se protiv pretjeranoga pusenja, alkoholiziranja,zagadjenja Zemlje,zraka,vode. Umanjimo unos u organizam masnoga, slanoga, slatkoga.Od toga nam svi karcinomi,srcana oboljenja i ostalo 'gluho bilo'.Krecimo se,bavimo se fizickim radom,sportom.Do granapa ne treba ti auto. Postrozimo sva i najmanja krsenja saobracajnih propisa.Tada ce se u bas smanjiti smrtnost i povecati zivotni vijek.
@TvrtkovKlon Opasnost i smrtnost od korone je banalna. Osim da izvrsi svoju zadacu, prirodne selekcije: ostavi svijet mladjima, a stare i bolesne oslobodi patnje.
ma nije ta korona nista nek puste jadne ljude
otkad su na brodu?znači virus je davno detektovan!!
svi princess s koronom hahahaha
Primjetio sam da se u vezi korona virusa više oglašavaju političari nego stručni zdravstveni radnici.
Dvoje zaraženih na konferenciji na kojoj je učestvovao Vučić -https://tinyurl.com/vucic-u-opasnosti
U Italiji gotovo 200 mrtvih. U SAD-u još dvoje umrlo, puno zaraženih na kruzeru-https://tinyurl.com/korona-se-siri-na-sad