Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je iznenađenje samo za one koji ne znaju ništa o politici u Portugalu. Tamo su socijalisti na vlasti u kontinuitetu od 1975. godine. i bukvalno 90% parlamenta čine ljevičarske partije. Samo je razlika u tome da li su umjerena ili krajnja ljevica.
Socijalizam jedino ispravno uređenje. Istorija dokazala.
ne rise
Samo u zaostalim i primitivnim zemljama stoka sitnog zuba glasa za kriminalce koi se maskiraju pod imeno kvazi desničari.
de majketi samo recite šta je neočekivano, znala se pobjeda socijalista svaka akenta govorila samo malo preko 50 posto otislo nista drugo...CCCCCCCCCCCC
Orban na aparatima.
Hasta la victori!!! Per sempre!!!!!
Per siempre!!!!
Kad u SAD pobjede demokrate poslije je niz u EU ljevičara. A kada u SAD pobjede republikanci onda desničari haraju u EU.
Ovo postaje obrazac! Njemačka! Portugal! Da li je vrijeme da i mi progledamo ili ćemo se vratiti onom Srbin, Bošnjak, Hrvat.
@gjuro Vidiš da Čović neće ni da čuje ništa osim legitimno predstavljanje.Valja sačuvati kapital stečen teškom mukom👀👀