Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li taj Kongo na potezu Čačak-Tokio?
WAR_ECONOMY... colateral damage... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
\"Svjetska organizacija je na meti oštrih kritika zbog toga što nije poduzela mjere da bi zaštitila lokalno stanovništvo, iako se nasilje dogodilo na samo 30 kilometara od njezine baze u ovoj zemlji.\" Što mi je ovo nešto poznato. Koji su to licemjeri sjeme im se zatrlo. Al neka, doći će đavo po svoje na onom svijetu.
UN nikad nikome nisu pomogle, samo crpe svjetski budžet, a ove genocidose treba klat, bas kao srbe ista stoka koja se izivljava na civilima,
tako su i srbi sil.ovali po HR i BiH.....fujjjjjjjj
srpska braca, svi bi ja to atomskom zalio u staklo
FUUJJ!!! CRKLI SVI!!
koga je to UN zaštitio, dobro su prošle pored UN-a da se i njihovi pripadnici nisu pridružili silovateljima. uuuuuuuuuuuuu sazvana vanredna sjednica , ništa se neće dogoditi.
Posaljite Ramba,on ce to rijesiti!
Ratovi su divna prilika za bagru da zaradi kao profesionalni vojnik, ujedno da cini sta mu volja ... a kako je te bagre sve vise i vise na ovom dunjaluku, bice i ratova.