Svijet
0

Na istoku Clevelanda pronađena tijela tri djevojke zamotana u najlon

FENA
Tri tijela mladih djevojaka pronađena su u kući na istoku Clevelanda. Policija je uhapsila muškarca kojeg povezuju s njihovim ubistvom, a radi se o čovjeku koji je već registriran kao seksualni prijestupnik zbog silovanja iz 2001. godine.

"Imamo posla s vrlo bolesnom osobom, a imamo i razloga vjerovati kako bi moglo biti još žrtava", istaknuo je gradonačelnik Gary Norton za CNN.

Sve tri djevojke pronađene su u stanju raspadanja, a njihova tijela su zamotana u najlon i osigurana samoljepivom vrpcom.

Prva žrtva pronađena je prošlog petka u garaži, a dan kasnije pronađene su još dvije, jedna u podrumu kuće i polju nedaleko od kuće. Prva žrtva je pronađena gola i sa znakovima fizičkih povreda, dok su preostale dvije imale odjeću na sebi.

Garaža u kojoj je prva žrtva pronađena, u najmu je Michaela Madisona (35), koji je i glavni osumnjičeni u policijskoj istrazi. Policija je u njegovom stanu pronašla i dodatne dokaze raspadanja ljudskog leša.

Madison je uhapšen nakon nenasilnog obračuna s policijom, koja je opkolila kuću njegove majke, gdje se nalazio. Madison je 2001. godine osuđen za pokušaj silovanja i otad se vodi kao registrirani seksualni prijestupnik.

Policija je dojavu da nešto nije u redu dobila od zabrinutog susjeda Shaeauna Childa, koji je primijetio vrlo neugodan miris koji se širio iz navedene garaže.