Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nađu poso pa neće biti gladni
Bitno je da su kolonijalne sile podijelile Antartik medju sobom i zabranile turiste i dronove , BiH nema tamo zemljiste tako da nas pingvini ne brinu.
Cilj im je da vas ubijede da ste vi krivci i glavni uzrok klimatskih promjena što je notorna laž! Kako drugačije da opravdaju masovnu depopulaciju koja je u toku i biće sve intenzivnija dok se ne dodje do zlatne milijarde!? https://t.me/pravonaslobodu/55060
Sa milijardu stanovnika imao bi u prosjeku 3 puta više svega na određenim poljima isto tako tri puta manje svega na drugim poljima sve u svemu to bi bio propast sistema koji teži zlatnoj sredini
planeta bi procvjetala kad bi ljudska vrsta nestala
Ja ne idem
4 komentara za nesto jako bitno i zalosno.. za planetu, opstanak.. a za hanu ili dzejlu bi bilo 1000 jel konjska glava i sto ce ta na portalu...covjecanstvo je ispod zivotinja..
Da bi se nesto komentarisalo o ovoj temi treba imati zavrseno i nesto skole.
Ma da eto joj