Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof.... jasno je to ko dan, samo sto se i Amerikancima nekad omakne pa se njihovi ljudi okrenu protiv matice, sve je to politika iznad nas a mi mozemo ovako komentarisati , heh
o britanskoj politici u svijetu i ko je sve i zasto bio njihov placenik lijepo je sve receno u knjizi \'stoljece rata\' (a century of war) od F. William Engdahl. @Len kad vec spominjes hitlera, pa odavno je poznato i dokazano da je njegov uspon pocetkom 30-ih finansiran od strane Britanaca. eh sad, to sto se poslije okrenuo protiv njih nije nimalo jedinstven slucaj. ko je na vlast i kako doveo iranskog saha, sadama huseina, talibane i mnoge, mnoge druge?!
Ja glupog naslova... u p.m.
@Len Hahaha,bas si me nasmijao...
Jasno je da je ovo izmisljotina ali od kukavica (sto je poznato za Italijane), svasta je za ocekivati ako je tako; neko je dobro preveslo\' brata \' Hitlera \' , dodze mi da pomislim da je Slavuj isto tako agent Federacije da svojim pjesmama izdaje \'brata\' Dodika. :) :) :)