Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u nigeriji u sukobima 381musliman stradao od kršćana tj.svinja.
@cerić 6500KM nije puno, al zavisi od lokacije..
a ne kolega, ipak moramo drzati nivo nase islamske zajednice 6500KM i ni marku manje
za kolko bi to cerić obavio? jedno 5000KM bi bilo dosta?
Kada bi gledali na to, pola stanovnika iz RS-a se nebi moglo ukopati.
steta sto ce djevice masiti ako ih spale (i ovo je ironija, moram naglasiti zbog sa-x admina...sigurno je mirci ili zoom cim brisu bez kontanja)
Neznam tesko je reci, da li ukopati u islamsko groblje ili ne. Obicno za takve stvari na zapadu postoje N.N. (No name) groblja, ili znaci spaljivanje kao rijesenje. U oba slucaja je rodbina koja poznaje mrtvaca koja se pita, obzirom da se niko ne pita ovdje. Na vlastima zemlje da odluci. Bilo kako bilo, oni ako vec nisu svoju ce \"nagradu\" dobiti kod Svemoguceg. Ovo pod nagradu je ironija.
pa to je higijenski spaliti. mislim ako niko nece leseve, zasto bi to bio problem.
nije sve ni za smeca jarane. ostaviti negdje u sumi nek truhnu
ima postrojenje za paljenje smeca, nije to neki problem