Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
metak nije skupa...zamotanu te nosili..fuj protjerat sva govna iz EU
Naravno da ste zabrinuti kada se očekuje pobjeda desničara na čelu sa onom FAŠISTKINJOM i RASISTKINJOM Marine Le Pen koja je kao i njen otac FAŠISTA I RASISTA sa dna kace.
samo oštro sa teroristima i kozojebcima nema milosti
Pa ti teroristi se pozivaju na islam i ubijaju u njegovo ime sto je logicno da hapse vehabije i ove nindze sto im je citavo lice prekriveno.
Zbog nekoliko haridžija ispašta 7 miliona
jest vala.........cim ime spomenes cudno te gledaju zbog nekolicina budala idiota fanatika............
Pa ok,ali kako se tih "nekoliko" uvijek nadje medju muslimanima,koji naprave glupost,sto se neki Svedjanin ne raznese bombom,MAdjar,Spanac itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)