Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...muslimani, žrtve idila i boko harama, nikoga ne zanimaju...to će se pomesti "pod tepih"...
Nikakvi muslimani to nisu sije,kurdi africki voodoo muslimani i ostala bagra, musliman zivi po Kur'anu
...hamo, jes to malo fašista?
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Meni je sve ovo... nepotrebno... Voljela bih da se jednostavno sve smiri i da svako gledaj svoj posao. Skretanje pažnje nije do sada donijelo ništa dobro.
Ne znam.... ali čini mi se da ovo ne bi smjelo biti ovako. Poslanik alejhi selam nije išao klanjati tamo gdje nije bio dobrodošao i gdje bi mogao imati problema. Nek je Bog na pomoći svim muslimanima u svijetu.
katile, to je drugo, to nije isto kao ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.doamuslims.org/?p=1561
za redakciju klixa "živio drog TITO"
A što ne klanjaju ispred Iranske ambasade za stotine ubijenih muslimanskih civila u okolici Damaska?
Nisu to "pripadnici islamske vjeroispovijesti" nego muslimani. I nek su ovo uradili. To je jedan od načina da se iskaže nezadovoljstvo i traži jednakost.
To je stav preplašenih, koji se dave u onome "ko će šta reći". Ljudi klanjaju, mole se Bogu, ne čine nikakav zločin, u čemu je problem? Kritike, pregovaranje, uključivanje u društvene tokove i trud koji će zaslužiti poštovanje... to su stvari koje se podrazumijevaju. Najveći problem muslimana su pojedinci koji reaguju kao neki tupani u komentarima na ovu vijest. Odmah prijete kako ih niko neće uništiti i uzvikuju tekbire. To je jedna klasična slika primitivca koji se nije očešao o školu.
Amerikanci su toliko liberalni i neopterećeni da ih većina ovo neće ni primjetiti (kao nešto neobično).
Ajmo sad svi jedan kolektivni prdez usmjeren ka bijeloj kuci
Nitko ne sme da vas bije sem vase verske milicije :) Jbt ne smijes zapaliti u islamskoj drzavi strasan zakon kao da ga bez mozga prave....
Koji debili klanjaju izpred bijele kuce. Kao da ce to ikoga sprijeciti da vas i dalje ubijaju
Zaradite online uz Paidverts! http://tinyurl.com/paidvertszarada Paidverts je dio My Traffic Value mreže. Kompanija postoji već 3 godine a pokretanjem Paidvertsa postala je veoma popularna. Kako zaraditi? 1.Klikajte reklame i skupljajte BAP dok ne dođete do 1.05$, tada kupite paket reklama i tako ćete dobiti BAP u vrijednosti 1.55$ + Reklamu. U početku ćete dobijati reklame male vrijednosti ali što više BAP-a skupite više ćete i dobijati. Možete dobiti čak 40$ za samo 1 klik (30 sec). 2.Pozovite prijatelje i zaradite 10% od svake kupovine reklama i 5% za svaki klik. http://prntscr.com/63qrxz
A ovog polumuslimana Obame i priče mu...
Ovako se to radi, a ne terorizmom