Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebeni kinezi
Kako smo aljkavi i nemarni u svemu, uz korumpiirane inspekcije i nadzore, dobavljači varaju i isporučuju najjeftiniju škart robu i rezervne dijelove, ne bi bilo čudo da se i nama počne slično dešavati, po liftovima, mega trgovačkim centrima itd.
Ja bas ne volim ove pokretne, uvijek idem uz normalne stpenice, nikada se ne zna..boze sacuvaj
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/03/otkrivamo-zasto-navijaci-zelje-nisu-danas-dosli-na-grbavicu/ A fakat sam kont'o da su u pitanju problemi na tribini ili to sto je preskupa karta od 3KM ili da je savez uveo neku zabranu navijacima.. :/
Jesmo vam nabili komleks,pa bolan pratim te od jučer nema texta da nisi komentariso o Željezničaru strašnom! Komplex je čudo,al nema veze dođi u četvrtak na Hadison da zajedno bodrimo evropskog Željezničara i da vidiš kako se puni stadion i kako se navija,dođi,dođi možda se i rješiš komplexa!