Dramatičan prizor u New Delhiju
0
Muškarac se spalio zbog kineske vladavine na Tibetu
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vece ste vi budale jer vam je covjek koji je i zivot spreman dati za svoje ideale i slobodu svoje drzave budala.Muka mi je od ove soja generacije.Zato ste tetkasti i sise vam rastu i ponasate se kao zene,po vascijeli dan kahvenisete.Drzave jos malo pa nemate,u statusu quo vec 15 godina a bice jos nekoliko generacija ovakva.Zdravstvo vam je na nivou Ruande,obrazovanje na nivou cirkusa a za drzavu sa tri predsjednika jos ne postoji adekvatan izraz.Fuj medju kakvim ljudima zivim.
Fakat budale...Bože pameti!!
@miro-mujo,ti si evidentno \'pogotovu\' inteligentan i na da sve pismen heheheheheheheheh
cuj konja da spali Kineza, bolje da Kinez njega spali, od Tibecana nikakve koristi. Mora da si iz Sarajeva kad si tako glup
umjesto da spali tog kineza on sebe spalio ko sibicu... jesi glup :D NE SAM SAFETEEEE
Kažu bio brži od Bolta, na 50. metara oborio svjetski rekord.
interesantmo uvijek ostanu zivi, mislim na tu stoku od tibecana. da nije neki trik sa plamenom koji ne pece???
Mahatma Gandi, ove njegove riječi su napisane u članku za list \"Young India\" u kojem je govorio o osobinama poslanika Muhammeda, s.a.v.s.: \"Poželio sam upoznati tog čovjeka koji neosporno plijeni srca miliona i miliona ljudi. Nedvojbeno sam se uvjerio da sablja nije bila sredstvo pomoću kojeg je islam stekao svoju poziciju, već je to bila jednostavnost tog Poslanika praćena preciznošću, ispunjavanjem datih obećanja, te njegova potpuna odanost prijateljima, privrženost sljedbenicima, hrabrost i apsolutno pouzdanje u Gospodara tokom izvršavanja svog poslanja. To su osobine koje su presudno krčile put i otklanjale teškoće, a nikako sablja. Nakon što sam završio čitanje drugog dijela Poslanikovoga životopisa, shvatio sam koliko mije žao što se djelo tu završava, zbog toga što sam osjetio želju da što više saznam iz Poslanikovoga grandioznog života.\"
Hua! Svaka ti cast za komentar!! Sve stoji! A vi ostali imbecili, ti \"bosanceros\" pogotovu, inteligencija vam je ravna amebama.
ps;ocijepljeni su odavno samo sto je tesko pogledati istinu u oci,nije to tesko provjeriti,uzmi bosansku zastavu pa prosetaj \'cjelovitom\' bosnom vidjeces i sam a mrtvo slovo na papiru ne znaci nista hehehehehe
ja se ne bih brinuo za rs i hb,oni imaju svoje matice sto je ocigledno,zamislio bih se dobro kakva buducnost je na 24% a majcica turska predaleko hehehehe,
Ovako isto i ja gorim,,, ziva sam vatra :)
INDIJA JE NENASILNIM METODOM USPELA DA SE ODVOJI OD BRITANSKE IMPERIJE..GANDIJEVSKI. TA INDIJA SALJE SATELITE U SVEMIR...JEDNA OD NAJVECIH SILA. PAKISTAN KOJI SE ODCEPIO OD NJE...DAN DANAS TAVORI I NE MOZE DA SPROVEDE NAJPROSTIJE IZBORE. RAZLIKA JE ISLAM NE VALJA.
pa sto se ne ocepite skratite muke i vama i sebi ocam
jel ovo slika iz 24 % ? To se tamo često dešava u zadnje vrijeme. Umjesto zlatne kašike, ostala samo rđava limena kašika koja je još i prazna . U benzinu je jedini spas.
evo rješenja za ove parazite što traže penzije u 35. godini! Treba im samo donijeti po kanister benzina umjesto što im donose ćevape redovno dok štrajkuju glađu.
ja se ne bih hvalio sa 24%,reazmisli malo hehehehehehe