Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi jeebeni Amerikanci.
Mater mu Judeoterorističku hebem. To sigurno neki Radikalni Evangelikanac koji misli da samoranjavanjem može tražit svoja prava. Umjesto pomoć mu trebo mu je neko prić i nožem mu “muke prekratit” al polako da se čuje kad mu oštrica zapinje u vratne pršljenove. Što nije puco na Krampove Teroriste prerušeni ko “Secret Service”= Sekretni Servis tj, Rednečki genetički otpad u odjelu?
Decko je malo lud
Ma samo puskarajte, u Americi svakako mozes oruzje kupiti na svakom cosku.
Amerikanci i njihovo oružje. Čitao sam nedavno da se u Arkansas pokušalo donijeti ograničenje kupovanja oružje po kojem bi svaki građanin mogao kupiti 'samo' jedan komad vatrenog oružja mjesečno i nije prošlo. Razlog? Šta ćemo sa Božićem.
"odrastao muskarac"!? Klixu ne moras sve prevodit bukvalno. Na bosanskom bi bilo dosta napisat "muskarac", jer to samo implicira da je odrastao. "Odrastao" je suvisno jer kakav bi to drugo mogo bit muskarac? Predskolskog uzrasta mozda?
Pleaonazmi i tautologije su kod mnogo ljudi nažalost duboko ukorijenjeni. Mada nije samo kod nas, ima toga mnogo i u drugim jezicima.
I kod nas je ZUKICEV KONJ izVrsio samoubistvo u blizini Visokog
Kad će se Nikšić krmojed raniti?
Ili Baligumdžija?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)