Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moglo je nestati cijelo selo niko u nadrogiranoj Holandiji ne bi skonto...kao što su gledali ubijanje Srebreničana, tako mogu gledat i nestanak svojih ljudi.. nikog nije briga... i mi težimo takvima?
Ljudi kako pronać nekoga da me zatvori ovako, donosi vodu i hranu, plaća račune, lijep pozdrav
@Reality1 Malo TV, malo internet, nek me pusti vani da se igram, da malo trčim po njivi satak dva. Life goals
I ja cekam da dodju marsovci da otvore vrata i sidju do Bosne
Eh eto nije Bosna i nisu muslimani ovo. Znaci puno vece gadosti pred nosom ljudima. Al mrva se kod drugog primjeti a kod sebe planina ne
@ImTheKing Tebi mrva, kad levat udje i raznese se medju neduznim narodom.Koji si ti psihopata. A sto se tice Bosne ne brini, niko nas i ne spominje, nit smo kome bitni, obicno seoce, samo mi nesto kontamo da smo bitni.
UNDERGRAUND, MORA DA IM JE KUSTURICA DAO IDEJU
Cloverfield 3 he he
Nikako da dođe smak svijeta...
Nije to nista, nas 6 miliona u zatocenistvu drze 25 godina. :) Salu na stranu, ovo je bas bolesno i morbidno.