Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... al\' džaba, opet će poslati ovim poludivljim vjernicima pomoć ekonomsku i političku da gro.kću kako su ug.roženi
Sami Osmakac, aha, bas onako praaaaaavo bosansko ime. Idioti gdje ti je ovo iz Bosne. I sta seru sa bivsom Jugoslavijom, nek\' napisu fino ime drzave :@
Evo vidite ovo je tipicni primer Srpskog potomka \"osmakac\" stara Srpska prezimena zavrsavaju sva na vic ic i ac. To je poturceni ili albanizirani Srbin. A vidite kako radi ta americka propaganda i kako su tesno povezane njihove tv stanice ali su vec providni ljudi ih sve vise citaju cim je albanac u pitanju odma oni govore bivsi jugosloven a kad je u pitanju Srbin onda vriste Srin iz Srbije sa Srpskim imenom i prezimenom koji prica i izgleda Srpski...itd-. Providni su vec i polako ih i amerikanci kapiraju koja je to satanisticka i laziva ba.gra ti njihovi demonkratski mediji koji stalno ubeđuju svet da je 7000 islamskih đihad ra.tnika najveci ge.nocid dok je 1.000.000 mr.tvih civila u Iraku,afganu,Libiji..- oslobođenje-cak demonkratija!!! Ga.mad satanisticka platicete za sve kad tad!!!
jel\' ovo jedan od pripadnika cuvene \"SveCke internet bojevne\" stacionirane na AmeiCkom tlu... pa je nakon visegodisnjih internet okrsaja odlucio kreNut u stoGod Konkretnije..?
Pogane vlashine, svaki dan vrijedjate islam i muslimane. Prvo smrdljivi ste jer jedete sve kao kinezi, ukljucujuci odvratne svinje. Za vas je ciscenje vodom ogavno. Vjerujete da je covjek bog i da ima dijete. Za sve ovo trebas biti idiot velikih razmjera. Zato poklopite se usima stoko primitivna. O zlocinu vi nemate pravo pricati, stoko zlocinacka. Balkanske vlashine su jedan od najprimitivnijih i zatucanijih plemenskih skupina na svijetu. Sikter stoko!
HUS...PA I TVOJE LICE JE ISTE FIZIONOMIJE...NEMOJ MISLITI DA VAS NE PRIMECUJEMO! A TEK O DISMR...DA PRICA JEDAN BALJA....PA ZNAS LI DA OD SINKJANGA U KINI DO TORONTA...JEDNA OD STVARI KOJE SE VEZUJU ZA MUHAMEDANCE JE PORED PRIMITIVIZMA I SUROVOSTI JE I TAJ VAS VONJ...VONJATE DA JE TO STRASNO....VALJDA TA VASA ISHRANA NE PRIJA ORGANIZMU KAO I STO VAS MENJA I FIZICKI!
nek su ga safatali.. al´sta uradise s onim atomskim postrojenjima iraka, da mi je znati. sad ih bi sad ih nema. curi nafta.
\"Muskarac iz bivse Jugoslavije\" kazete.... a meni se ucinilo da je sip.tar sa Kosova. Heheheh nije go.vno vec se pas po.sr.\'o.
e pa bogami nije bosanac. nema bosansko ime i prezime.... dalje me ne interesuje :)
vazda je bilo buda-la i bice
A sto su poletili Svrbi i Kravatici da pljuju po Bosnjacima....
Kad sipac uradi neto dobro (sto se rijetko dogadja) onda je on sa Kosova ,a kada napravi problem onda je on iz \" bivse Jugoslavije \" ili iz Srbije (Sandzaka) ! Tipicna zapadna propaganda !
NE TREBAS NI ČITATI IME I PREZIME, KAD VIDIS FACU JASNO JE DA SE RADI O DRZAVLJANINU NE.ZA.V.I.S.NE R.E.PU.B.LI.KE K.O.SO.VO... Š.I.P.TA.RI IMAJU TAJ SVOJ FA.CIJA.LNI GEN, ISTO KO STO SR.BI IMAJU SVOJ S.M.R.AD DA I.S.L.AM IMA VEZE SA NASILJEM, VJEROVATNO BI DO SAD POLA K.R.Š.ĆAN.SKOG SVIJETA BILO P.O.B.I.J.E.N.O PRAVI MU.SLI.M.AN JE ONAJ KOJI OBAVLJA 5 DNEVNIH NA.MA.ZA, DO.BRO.NAM.JERA.N PREMA RODBINI I KOMSIJAMA, DAJE Z.E.K.AT, UČI K.U.R\'A.N I PO MOGUCNOSTI OBAVI HA.DZ... A SVE ZL.O.NA.MJ.E.RNO JE SKRETANJE S PRAVOG PUTA I NE DAJ B.O.ZE NIKOME... A ZA OVE NEVJE.RNIKE I NE.PRIJA.TELJ.E I.S.L.AMA S PORTALA I OSTALIH JEDAN U NIZU A.J.E.TA JE I SLJEDECI \"Zar oni ne znaju da onoga koji se suprotstavlja A.ll.ahu i P.os.lan.iku Njegovu čeka vatra dž.eh.enne.m.ska, u kojoj će vječno ostati? To je ru.gl.o veliko! \" (A t -T a w b a, 63.a.je.t)
I osjeti, Smdi smrde na kilometar.
AJ STO JE ISLAM NAOPAKA VERA..AL STO I FIZIONOMIJU IZMENI...SVE NESTO GURAVO,NEKOG POGLEDA KAO NE DAJ BOZE DA SU IZASLI IZ LUDNICE.. TACNO IH VIDIS ...MISLIM ODMAH SE DA PRIMETITI KO JE BALJA A KO SRBIN ILI HRVAT!
sreca pa je shiptar, al ne zato sta je htjeo uradit, nego sto je ruzan..pravi shiptarski garib