Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas demokratski . E jos kad se u pregovore ukljuce amerikanci i EU e onda ce to biti zaista pravedno isa visokom dozom demokracije . Nadam se da Mursi nece nasjesti ovoj podvali kao sto su u BiH nagradili one koji su napravili gnusne zlocine . EU i USA su simbol tlacenja , ropstva i ubijanja , to je vijekovima svima jasno
kad on nije htio maknuti vojni vrh na vrijeme, sad to oni rade s njim. dno dna. u turskoj je premijer malo pametniji i već mijenja vojnu garnituru koja mu radi u o glavi.
Svi protivnici vojske i brutalnog policijskog aparata nikada neće ništa prihvatiti osim da se legitimni i legalni predsjednik vrati ,ali svi oni izdajnici znaju da kada bi se on vratio da bi oni svi zbog izdaje završili na vješalima tako da je sada najvjerovatnije da će ga ubiti i onda kreće građanski rat.
bjezi dok te nisu ubili ko pasce,i dok ti nisu gurnuli stap u g.uzicu ko gadaffiju
kriv je. pobjedio je na izborima
Koja je ovo ubleha Bože dragi
Za ovog treba dozivotna robija, kakacva egzil,, zatvor !!1
to je njihov plan, baciti egipatskog covjeka na koljena, jer gospodo ovo je nesto gore od slobe milosevica
...kad sazriš, naučićeš da ameri na svakoj strani imaju "svog čovjeka"...počesto, baš onog' koji najviše laje protiv njih...
http://www.youtube.com/watch?v=WYSFLfZWigk moj izvor inspiracije, tako da moje komentare ne moras shavtati ozbiljno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
volim kada prognoziram dobro..da je bar neka kladionica....bit će frke dole žestoke....
Ode kao u egzil...što me ovo podsjeća na prošlost...ako te ne roknu...onda u egzil
...e, sad ste radikalizirali do kraja...ode egipat u...
Zašto praviti još jednog političkog disidenta i stvarati negativnu atmosferu dugoročno gledajući? Konstruktivni dijalog sigurno je produktivniji.
...jes', da je pameti mjesto určenja...
@commi.original Inače je "lakše" kratkoročno riješiti problem, međutim, sve se vrati na duge staze..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)