Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta.lib.ani Bosne i Hercegovine,dobro pogledajte ovu sliku! zar je moguće da ovakvog đavola podržavate???
Halo,Bing!! Pošto mula???? Cijena sitnica.10 miliona dolara!!
šta bi ovi naši vlasi da ima nema afganistanskog maka u prahu ??? trebate amerima dići spomenik u obliku maka, koji su ponovo, tu jako korisnu biljku, uveli u vrh afganistanske privrede...
Ma nije bitno! Koliko danas ima Omara u BiH,nema im broja.Svako drugo musko koje se rodi u BiH dobije ime Omar [nekad je to bio Omer ] A sto se tice mula-pa danas je na svakih dvjesto metara po jedna dzamija i u njoj po jedan MULA. U znak zalosti za MULA OMAROM,danas su BiH mule pozvale sve Bosnjacke Omare na ucenje dove.
hebbioteee pa prije ce i ovi talibanci imati drzavu nego bh pravoslavci hhhh
evo amerima drugog binladena
... i zatim ce otici do tvoje stare da istjeraju zlo iz nje a utjeraju joj dobro pa da se ne ponovi da opet rodi retarda kao sto si ti.
I MULA Mustafa Baseskija je umro prirodnom smrcu pa nikome nista
Danas će Sejdo Komšićoglu, Ante Pav.elić Budimir, Mladen Lojanović-Alijanović i ostala po.tu.rička bagra proglasiti dan žalosti na njihovih 24 posto.