Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kucamo na vrata zaboravljenih "asova"...
e cuj nije Sacirbegovic nego Sacirbey... Nekad oni divljaci s Pala imaju i pravo sto nas zovu poturicama, kad ovo vidis
Look who is talking..... Muhamede, objasni gdje su pare, ucini to. Alija :)
Ima li iko ko o ovom tipu mili ista pozitivno ?
Opasan je i Sheshelj al' su ga pustili izKaveza
ti se ne moraš brinuti, neće te deportovati... već imaš ogrlicu na nozi i ne smiješ napustiti Ameriku... odma pišti...
kako ovaj muhamed šećerbegović, zvani muhammed shachirbay, nije u zatvoru?!
pusti sad trumpa i reci gdje su pare sacirbegovicu,lopovcino, od vlastitog si naroda krao kad im je najteze bilo
PA OVAJ SE I DALJE IZVLAČI I PROLAZI NEKAŽNJEN... NEVJEROVATNO !!!
Zna li iko, ali pouzdano, ko je ovaj Muhamed Šaćirbegović? Meni je on i dan danas velika zagonetka, odakle se čovjek pojavi, ko ga je doveo, kuda nesta, koje su mu namjere bile, šta sad radi...?
kakva su to govna useljenicka ,babo mu i ostala klika koji su predlozili alju da predstavlja muslimane u bosni americkim okupatorima,i sad se tih par familija razbacuju parama od kojih bi trabala ova tzv drzava da zivi mamu li ti aljo rahmetli ebo a tvoj caca njem mater vam usranu sad se narod i ja patimo zbog glupana sto misle da nesto znaju
Ovaj alkoholičar i kockar državnim parama, sin islamskog fundamentaliste iz Alijinih najboljih dana je kudikamo opasniji za svijet !!!
mom bakiru jednu vrecu zlata, a sacirbeyu 4 vrece jer mora zivjeti u Las Vegasu
zajebase nas ovi begovici
Trump je opasan za Novi Svjetski Poredak i pudlice poput Vas
joj ko se javlja u pm , jos se sjećam tvoje lopovske face i pronevjera . I ti si bio jako opasan od 92 - 95 ali ne po one koji su nas napali nego po trezor -- Duo fantastikus ti i bakir , gdje prođete tu vise ni onih zutih feninga nema , da ne govorim o većim apoenima poklopi se usima i suti , trump bar nije pokro pare svom narodu ko ti .