Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se odavno zna. CNN-ov novinarčić je davno priznao da je priča izmišljena jer skuplja preglede, a više pregleda = više mjesta za prodati reklame. Sve biznis danas ljudi! https://www.youtube.com/watch?=10&v=jdP8TiKY8dE
Tramp je nevin ko francuska sobarica.
amerikom ne vlada predsjednik nego vlada iz sjene ili majestik 12
@pipex Nazalost mnogi ne razumiju to. Bogatstvo vlada i bira predsjednike. Da je bilo kako drugo dolazili bi manaijaci na takve pozicije koji bi pravili pizdarije.
Hmmm...mislim da je doslo vrijeme da demokrate otkriju kako je to biti u defanzivi :D
NE VALJA VAM STRANICA!!!! NE MOZE SE ODGOVORITI NA KOMENTARE! I STALNO VAM NEŠTO BLOKIRA. ZNAČI NE ZNATE ORGANIZIRATI I ODRŽAVATI SUSTAV!!!!!
@kolateralnazrtva U pravu si.
NE ZANIMA ME TRUMP DOSAO SAM SAMO DA SVRBIMA OPSUJEM MANASTIRE - HEBEM VAM MANASTIRE ;)
Ja vam govorim da mozete Trumpu samo da pljunete pod prozor hahahhahaha
PRDINA BARA!