Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubav cak i onda kada ti oci vade: \"Samo ti sinko vrsi svoj poso!\"
Hoces da unistis Zidove a vi niste ni baklavu znali da izmislite nego vam je Turci donijeli.Ma bjezi tamo.
jeste ljudi kreteni. izrael vodi takvu politiku upravo zbog toga sto je potpomognut vasim izjavama, zaboravlajte da ima i tamo postenih ljudi. cim su oni jevreji, oda su nevjernici, cifuti. a kako bi bilo da ste vi jevreji i da vas ismijavaju i sude zbog religije kojoj pripadate PRAVI BOSANAC I HERCEGOVAC POŠTUJE SVE!!!
pa sto mi admin. ne dozvoljava da postavim komentar na cifutska sr.anja... garant su i oni cifuti.........cionisti...masoni...iluminati....sljam ovog dunjaluka !
Jest malo morgen! Ako je ovo istina, zasto onda ima intelektualnih zidova koji kritikuju Izrael. Na primjer Noam Chomsky. Uvijek se trude da napomenu drugi svjetski i Hitlera i iskoriste onolike mrtve cim neko kritikuje Izrael.
UBILI LIDERA MUS.LIMANA BIN LADENA GOD BLESS AMERICA
ovaj tip je ISL.AM ELI/MINATOR .. SUPER.MAN
mrznja prema mus.limanim skim teroristima je jednka mrznji prema mus.limanima a nisus vi mus.limani teroristi ali su svi is.lamski teroristi mus.limani .. ugalvnom kako god okrenes u bosni sr.bi i hrv,ati i mus;limani se mrze
kako 6 miliona zrtava (sumnjiva zifra) a da nigdje otpor nisu pruzili!??
@U S A Mrznja prema INDIJANCIMA je mrznja prema USA ! Vidi se TKO se S KIM druzi..... (ili s kim si TAKAV si)
@zmaj Ja sam tebi mamu vec j.e.b.o. Bila je pravo dobra.
zdENKO,TALIBAN I OSTALI FUCK OFF ROKAJ MUDŽOSE BENI....
Jevreji su potomci majmuna i svinja!Parodon svim majmunima ako sam ih uvrijedio. Polahko braco sabur,jezero se susi,vakat se blizi,uskoro cemo da zapjevamo sabljo mojih pradjedova!
Pa naravno da jeste, zar si mislio da je mržnja prema ćifutima ljubav prema Izraelu? Cc...
Mrznja prema Palestincina - mrznja i prema Palestini... @Bee-Haa Tebe su vec bombardovali - i to g.ov.nima po MOZGU...
kako god, što god više budete potencirali svoj genocid i radili što vam je volja imat ćete više i više neprijatelja... a znam da sve ovo brižno čitate...imate vojsku hekera prevodioca itd :-) al prepoznati ste kao neprijatelji cijelog svijeta...malo pomalo...:-)
SAMO IH ROKAJ BENJAMINE