Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujemo Microna da kaze stop politickom Zionismu !!! Iran pod sankcijama nema nuklearnu bombu, ne otima zemlju, ne rusi naselja, dok recimo Izrael pa i Saudija u Jemenu porusie, ubise, djeca umiru od gladi, mediji sute. Kad ste procitali o stradanjima u Palestini i Jemenu ? Nema vise gospode u Medijima !!! Nebi ni o ovom pisali, da nije onaj narandzasti orangutan omrazen u medijima.
Amerika je gospodar i Francuskoj i Njemackoj tako da ne lupetaj
@Sindikatbotova Uz narandžastog (odnedavno sijedog) orangutana, u Bijeloj kući su i dva pripadnika najluđe američke protestantske sekte, evangelici Pence & Pompeo. Skoro svi evangelici smatraju da je Bog direktno kreirao državu Izrael, u mnogo većoj mjeri nego američki jevreji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta sad, ovo nije terorizam? Nema osuda nego ce uslijediti cestitke. Licemjeri pravi.
Ovo je atentat mozgu
@elcomadante onda je atentat i ono na francuskog ucitelja mozgu
Svi su hvalili Trumpa kako nije zapoceo ni jedan rat a on je vec 4 godine na rubu rata sa Iranom. Jos uvijek je na stolu bombardovanje Iranskih nuklearnih postrojenja u saradnji sa Izraelom. Ne daj Boze da je Trump osvojio drugi mandata, napad na Iran bi bio neizbjezan.
Pa Bosnje su uz Amerikance oni su na njihovoj strani tako da no sikiriki.???
Ne bi to amerikanci oni su oličenje "demokratije"
To je pitanje za vrsne ANALitičare iz reda keyboard warriorsa.
Ne jer do smjene nece ni doci. Trump 2020
Ne može.
Jbte šta svjetska mafija radi a nama uvalili ko plemena da se igramo rata
U budućnosti će biti svašta i puno ružnog a nastradaće najviše najsiromašniji.
Ko i da nije elme mi
Ako USA udje u rat Trump ostaje predsjednik
Mosad ga rokno
Mido krembil ga ubio 100%
Narandžasti namjerno kompikuje stvari prije nego preda stolicu Bajdenu. Inače, ovakve stvari su škoski primjer nečeg što se inače svugdje u svijetu zove - terorizam!
Ameri imaju do sad najbolji odnos sa zemljama bliskog istoka.Ovo je ocekivan potez i nema nikakve veze sa ubistvima.Kao sto Amerika ima bazu u Avianu u IT,sporazumom sa UAE ce napraviti slicnu bazu toj.Klasicne satelit drzave.