Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni preuzimaju Njemačku, CSU/CDU na duže vrijeme će biti izbačeni. Ovo je kraj uspona Njemačke kao ekonomske sile a početak "liberalnog raja" i "zelenih agendi" što će smanjiti broj radnika i ekonomski potencijal.
"liberalnog raja"? Jel ti znaš šta znači liberalizam u Njemačkoj?
Početak zelenih a desnica rapidno raste u Njemačkoj?
Ako Bog da. Sa ovim su migranti i masovne migracije prošlost.
Osobno nisam pratio politiku Markusa Södera tako da ni ne znamsto se moze ocekivati ako zauzme kancelarsko mjesto. No ono sto znam je to da Armin Lascher,predsjednik CDU-a,ima mnogo ostrije stavove nego i sama Merkel. Uveliko je zagovarao jos strozije mjere i jos dulji cvrsci lockdown nego sto je sada i imam osjecaj da ako on zasjedne na celo drzave da bi Njemacka tek tada mogla ozbiljno zaglibiti.
Znaju Bosnjaci sve o De s mindera iz BiH.
Neka ti znaš. Otišao na bauštelu, a komentari mu ko da je kancelar Njemačke pa mi svi glupi ti pametan.
neam pojma. možel ?
Ovo Armin Laschet uzima ladno!
Niti jedna stranka a ni kancelar u Njemackoj nece ici protiv strane radne sile jer bez stranaca Njemacka bi propala i Njemci nebi mogli ovako lagodno zivjeti, jer stranci obavljaju sve te teske poslove.
Glupane,stranci ne obavljaju teske poslove ,nego placaju porez ,sto je najbitnije ,nije bitno kakav se posao radi, bitno je placati porez.
Briga me za oboje.
Bilo ko samo da zaustavi ovoliki preljiv migranata u Njemačku. Njemačka Nijemcima.
Bože sačuvaj,samo da vidiš mog kvarta,nema bijela čovijeka☹️
Polako ti klix s tim svojim pretencioznim vidjenjima. U Njemackoj jos nisu ni u pokrajinama gotovi izbori koji ce takodjer imati utjecaj na one drzavne. CDU/CSU je uveliko izgubio kredibilitet posebno u zadnje dvije godine zbog cirkusa sa coronom a nedavno je se vidjelo,kada su bili izbori u juznom i zapadnom dijelu drzave gdje zivi najveci dio stanovnistva,koliko narod ima u njih povjerenja. Izbori u septembru bit ce itekako neizvjesni.
ko bude amerima po volji taj/ ta će biti kancelar/ka
....može
Merkel zeleno se obukla, naša 💚💚💚
Ne znam po čemu bi Merkel bila naša. Nijedan potez u 15 godina da je išao u korist Bosne, jako bliska Rusima osim što je napunila staračke domove i bauštele Bošnjacima i ostalim Balkancima.
Jedino mu valja sto je iz najbolje pokrajine, ostalo fujj