Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ne smiju se ni braniti.Genocidasi ko ove naše kone preko Drine
Srbi su mogli sravniti Jugu sa zemljom... da su htijeli...
A sta ce rusko oruzje i wagner fasisti u Siriji? U Africi? Mrsh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kojeg svjetskog sukoba. Pa nije mala Rusija od 130mil stanovnika i od toga samo 40% vlastele etničkih Rusa sad svijet. Pa ako mora biti neka bude
Rusi propali ko sjeverna koreja nakon rata od 6 mjeseci...kako bi izdrzali 4 godine...
Rusija je samo zatresla košnicu.Može ovako godinama.Običan svijet ne razumije geopolitičke poteze zato stvari idu naizgled traljavo.U određenom momentu ruski narod će shvatiti realnost i početi sagledavati činjenice.Tad će ruske trupe marširati prema Berlinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Štae Putine ?Računao si samo sa stanjem naoružanja na skladištima kada si kretao u rat. Pa nije Ukrajina Bosna da im se uvede embargo. Putko, Putko.
moskva ga poslije svega ovoga može samo dudlat... rusija je pokazala sve što ima... a to je jedno veliko ništa... samo nuklearne rakete imaju.. i ako misle da će im to donosi bilo kakvu prednost, grdno se varaju... znači, sve ove godine su blefirali i sad su ustvari otkrili blef... a svi ostali su još u igri... znači, rusija ga dudla...
Otimanje tuđih teritorija prijeti agresoru nestankom.
Ma nemojte mi reći.
Pa napadni onda
Rusija dokazala da ima vojsku sa velikim manama. Jedino im je preostalo da prijete nuklearnim raketama.
Ne povecavaju rizik svjetskog sukoba nego povecava smrtnost genocidasa.....
Moskva ne može ni Ukrajinu da pobjedi a prijeti svjetskim sukobom hahaha
haahaaaa EH DOBRO, MAJMUNE BANANU OGULI.., SA AMERIKOM DA ZARATIS MORAS ZARATITI PRVO SA POLA SVIJETA. DA UOPŠTE DOĐEŠ DO AMERIKE TI MORAŠ SVE NJENE VOJNE POLOŽAJE ŠIROM SVIJETA DA POGASIŠ, A TO DA USPIJEŠ SA JEDNOM-DVIJE NUKLARKE,,, TO NIJE RJEŠENJE MAJMUNE, UMRIJET CES SAM, OD SVOJE RADIJACIJE,, PA DE ETO POKUŠAJ DA VIDIS KAKO NATO REAGUJE!!!
Pa hbm vam mater jestel' ono rekoše druga svjetska sila il' niste, šta sad kukumačete, s kakvom gvožđurijom ste krenuli na UA i kakvim vojničinama, vi ste mensečini nešto kao Andorra u kvalifikacijama za Svjetsko, ponekad uzme bodić dva ali budu pretežno poprženi 🤣
Rusi bi ponudili svijetu tradicionalne vrijednosti a da im nema ovih muslimanskih naroda, stopa plodnosti bi im bila gora od amerike, samo kad pogledas da su im 2000te bile 1.25 djece po zenskoj osobi, malo se zapitaš šta oni tu glume neke famlijarne ljude pogotovo kad vidis kakav nenormalan problem imaju sa alkoholom i samoubojstvima gdje su najgori u evropi.
Kakve tradicionalne vrijednosti, pa rusi umiru od alkohola i droge, Ruskinje po kuplerajima prostitutke koje abortiraju
Ne brinite imamo ramazanski top
Od pištolja imamo kubure
Zapad bi vas sazvakao i pljunuo ko zvakacu,zato se i stalno pozivate na nuklearno naoruzanje jer znate da ste donji. A u nuklearnom ratu nema pobjednika...
Eto a vi od bjelorusije, cecena, kine niste nista uzeli, a da ne pricamo o zvanju dobrovoljaca kojima placate da idu ubijati ljude za vas… sve i jednog rusa koji zakoraci u Ukrainu treba ubiti..
Šta oni misle uzimati od Irana dronove a ovi ne smiju uzeti od Njemačke, SADa, Turske vojnu opremu. Ta zemlja će se zadužiti ali želi sačuvati svoju zemlju od agresora! Bože budala!