Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to braco rusi protiv putina kao mi protiv dodika
Gorbachovu je ocito muka sto je Rusija opet ojacala pod Putinom nakon njegovog i Jelcinovog rasula, pa je malo stigao iz egzila u Njemackoj da ponovo rusi ponovo izgradjenu zemlju.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za decke i djevojke :) Kraljevina Bosna, godina 1459. Budite i vi dio srednjevjekovne svakodnevnice. Dodjite, radite na polju, uzgajate zivotinje, pravite novac. Dodjite u krcmu, igrajte poker popijte pivo, razgovarajte sa gradjanima. Nakon nekog vremena, nabijte snagu, radite, kupite si odjecu, ratnu opremu.. nadjite zenu, ozenite se, putujte po Evropi jer ima mnogo zemalja iz tog doba, i mnogo igraca koji igraju ovu igru. Pomozite Bosni, i Banu bosanskom. Bavite se vojskom, religijom, politikom,medicinom.. Ratujte, pljackajte i otimajte. Izabretie svoj nacin zivota u ovoj historijskoj srednjevjekovnoj zajednici. Cekamo vas \"
Izgleda da polako Ruski Medo se budi, a zna se kada se on probudi ILUMINATI POCNU DRHTATI....
www.altchat.tk
nova vodka PUTIN sa 140% alkohola
aj valjda ako padne putin ce doci kraj i izetbegovicima.
Olizes ti moju demokratiju medju nagama, ovo ti savjetuje Dodikova Snjezana.
Htijeli ste demokratiju i dobili ste je