Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 50 godina napravljen je presedan u UN i pozvana na odgovornost stalna članica savjeta bezbjednost koja je izvršila agresiju na suverenu zemlju. Može li se vratiti UN status zbog čega su osnovane.
Amerikanci su rekli da nisu namjerno to uradili, rusi zuti odjebite, sta vi uradiste u Ukrajini a jos ste okupirali Krim, i vi mali zuti rusi se pozivate na UN. E jebalo majku ista ste govna kao i nasi pravoslavci takozvani srbi.
Rusi I Kinezi sa svojim trabantima su najveća prijetnja civilizaciji
Koji licemjeri ubijaju civile, ruse bolnice, bombarduju pijace itd, a Ameriku prozivaju za zracni napad koji je ubio vojnike, mislim i Ameri su pogan svjetska, ali da rusi pozivaju hitan sastanak radi vojnika, dok oni bombarduju civile to mi je vrhunac gluposti i licemjerstva.
Sramota , hiljade saa vojnika godinama odoljeva od ljudozdera na sred pustinje , na kraju dodju koljaci iz usa i presudi , da bog da im isil presudio i new yorku .
mescini tebi godi ciko koji bije vlastiti narod, koji truje hemijom, koji zbog stolice priredio predstavu vlastitom narodu, zbog iste doveo rusa i amera da mu vrsljaju u dvoristu..
@MavroOrbini nemoj se vruc vode napiti.. toliko mucnine na jedan odgovor na komentar.
Ma ne zanosite se. Svi su oni zlostavljaći malih naroda sve za prirodna bogatstva i strateški položaj za isplanirani rat u budučnosti. Mi smo im svi odskočna daska.
hitno na jedan slucaj.. rus godinama se stavio na stranu asada i bio narod i slobodnu sirijsku armiju pa nije bilo hitno, nije bilo ni onda kada su stradala djeca kao i bolnice. rus i njegovo licemjerstvo, istina da ni amer nije daleko iza.
uspeli su nac onu bolnicu?
@vlado654 bitno je da su danas uspjeli promasit civile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majku im poganu. I treba otkriti njihove podle i prljave tajne poslove