Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezolucija o Srebrenici jedi u UN-u od cijelog svijeta su Rusi rekli da nije bio genocid. ZATO PAMTI I NIKAD NA GAZPROM a Gas sto manjnjnje.
Na..e.ace im se Vlado nane.
dje ce onda turska kupovat naftu za 7 dolara po barelu ha ha
Ja uopšte ne bih podcjenio Tursku a pogotovo ne situaciju. Veoma je ozbiljno. Erdogan nije pod kontrolom a doveden uz zid može svašta da napravi. Za to ima dosta igrački.Tursku vojsku je pročistio, ima je pod kontrolom, tako da ona kao branilac tekovina Ataturka više ne može da smjenjuje nikoga kao u prošlosti. Rusi sada rade jednu hronologiju kroz istoriju njihovih odnosa sa Turskom. Čak govore da je svjet upravo zbog Turske mogao zaratiti jer su oni prvo prihvatili Nuk Bombe od Amera a ovi ih htjeli na Kubu poslije staviti. Sve crno, medijska satanizacija, mada imni turci ne ostaju dužni. Đaba NATO, grci i bugari su uz ruse. Iran, Irak, Egipat, Libanon isto. O jermenima da ne pričamo. Izrael sve pametno posmatra. Problem Turske je što je okružena sa svih strana državama koje je ne mirišu i što se nije ni potrudila da gradi odnose poput Njemačke nego su uvijek sa visine. U Siriji je počela Civilizacija, mogla bi se i završiti.
@kraftwerk zašto bi muslimani bili kivni na ruse? Višedecenijski odnos Rusije sa islamskim državama je više nego pozitivana. U UN--u oko Rusije se upravo najviše okupljaju islamske države.
Turska će napasti ruse. Neće ovo lako prepustiti. Tu su ruske podmornice od turskih na par milja udaljenosti a u Kaspijsko jezero pristiže još brodova sa krstarečim raketama. Rusi proglasili Tursku agresorom ,he he.. Biće ovdje krvi. NATO se neće mješati sem ako Rusija napadne po Turskoj ai tada najvjerovatnije samo diplomatski. Javnost na Zapadu je ogorčena Turskom, tako da amerikanci mogu napraviti i neku diverziju kako bi se javnost okrenula.
Ko visoko leti nisko pada. Rusi, pazite da vam se ne srusi jos koji avioncic.
Nije Turska ukraina a ni skandinavija. Ja ne znam koja budala moze vjerovati rusima kad su oni dugo lagali o umijesanosti na krimu.
Svi lete u zrak samo rusi na zemlju! Cigani padaju s'neba !
Turska moze mirno da spava,ako Rusija pokusa bilo sta u pomoc Erdoganu pristize najveci Bosnjak 21 veka ako ne i svih vremena! https://i.ytimg.com/vi/sNO3qscwrw8/hqdefault.jpg
rublja vs turska lira. od tih država i njihovih valuta bježim ko vrag od križa.