Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nikad takvo nesto Putin ne bi izjavio. :*)
hkhkhk, Jebiga nije da Ameri zadnjih 10 godina svake nedelje nenajave napad na Iran ili sankcije i "humanitarne akcije" sirom sveta... Drugo zna se ko je zapoceo ovo u Ukrajni i zbacio demokratski izabrani rezim (necu uopste ulaziti u to dali je bio dobar)... Takodje bas bih voleo da vidim kako bi Ameri reagovali da Rusija proba da im instalira svoje rakete i svoju piunsku vlast u Meksiko(nesto slicno kao Kuba, a znamo kako se to zavrsilo)... Ovaj kakav god da je za Nato i zlo koje su oni pocinili sirom sveta samo u zadnjih 20 godina je mala maca...
naravno da ne bi! jer putin nije američko-bošnjački papak (ne mislim ovdje na "bošnjake" već na bošnje, obrazovan je i znalac dovoljno da pazi šta radi i govori... njegova igra sa uglješom-obamom i evropskim lutkama je vrhunska majstorija! jer on brani čast i ponos slavena koji petrodolarski ovisnici hoće da pogaze, a koji ponos su sljedbenici alije, raše & stjepana-pepija tako jeftino (ras)prodali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...da, politika...prijetnja mora biti obložena diplomatskim manirima, osmjehom i sa par stotina riječi...nije lijepo bit "džiber" pa reć kratko, jasno i nedvosmisleno...jbg, zapara to nježno uho diplomatsko...
...trebo je reć "mi bi smo u vrlo kratkom vremenskom periodu bili u mogućnosti priužiti punu diplomatsku, političku i logističku podršku novoj, demokratski izabranoj vladi u kijevu, koj abi u najboljim manirima dobrosusjedske suradnje vodila računa i o interesima ruskog naroda u ukrajini"...ili, ukratko, "ako popi­zdim, umarširaću u kijev za 2 hefte".
computin !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ama gdje ce to putin kazati, e bas su ovi iz eu nikakvi. uh samo mu treba pogledati lik i oci,pravo zao i podmukao covjek.
Sta ces sad prorusi na klixu? Putinova administracija pokusava "ublaziti" Putinove rijeci koje su bile tako bombasticne da je pola prorusa svrsavalo sto je on tako "mocan"
mudro,malo da podgrije tenzije i da svi budu svjesni snage rusije a onda slijedi demant...............mudro cika putin igra.............
Niko neće s Rusima, svi hoće na zapad. Mađarska Čehjoslovačka, Poljska, Baltičke zemlje su bile dno dna dok su bile pod Rusijom. Sad kad su se okrenule zapadu su ekonomski stabilne i slobodne demokratske države.
Gdje je ta sloboda kad moraš nako kako Amerika hoće?
Nešto slično kao Srbija na ovim prostorima. Svi su otišli od njih, čak i Crna Gora.
Ma Vladu je iziritiralo ono "dvije sedmice".Time su ga podcijenili.
Putin reko da ce da "put in" ukrajinki ako mu bude ceif.
ma gdje bi putko aka bljat tako nesto rekao
Rusi se moraju pravdati zapadu jer ako USA nametne još jače sankcije Ruje će pocrkat od gladi.
Kad prekaljene lazovcine sa zapada pocnu da lazu, nista ih ne moze zaustaviti. Nijedan medijski rat nisu izgubili. Ustvari, to su i jedini ratovi koje oni dobijaju. Nikada nista iskreno i istinito nisu rekli. Od Drugog svjetskog rata pa do danas.
rekao sam ja da cete vi podvijenog repa da se povucete iz vanjske politike... rusija je velika, lijepa zemlja, s dobrim ljudima ali politika putina da prkosi svima u svijetu nece potrajati ! jos samar iz kine koja je odbila da bude saucesnik putinove politike ! mogu mislit koliko putin ima problema spavati nocu !
povuce se jedva, stjeran u kut i prouzrociti najvecu mogucu stetu po svoj ugled !
zemlja je normalna i ljudi su dobri ali agent im nosi stetu... u pocetku je radio na dobrobit rusije ali od cirkusa promjene ustava i rotacije medvedev (da li ovaj "premijer" ikad ista izjavljuje za stampu !? ) - putin; poceo je gubiti kompas i vrijeme je da odstupi u korist progresivnijeg politicara !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)