Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morbidni su svi oni redom...... nije uopste neutemeljeno vjerovati da su ološi koji predstavljaju vlast tzv najjacih drzava okultisti nekog tajnog kulta satanizma i slicno jer u biti misle da su nesto nadnaravno i nadprirodno bozanski dato ako ne i bozanstvo..... uglavnom kratko receno - smetljari sitnih dusa.....
meni ovo baš smiješno 😄 a od drugog jelena je uzeo jetru i progutao je 😄
Ne moze on srce izrezat koliko svoje moze izrezati i upropastiti, sa kraja na bijeli brijeg. TENKRE kako kaze on 😘
Sakrio se iza drveta da povrati 😂🤣🤣😂😂 Glupanderi misle da im meso dolazi iz supermarketa kad vide zivotinju ubijenu povracaju. Sve to treba nacerat u BiH za vrijeme kurban Bajrama i noz u ruke da prikolju i oderu ovcu. 😁
To su sekte. Zna se sta znaci kad pojedes srce.. zna se sta znaci kad mozak pojedes... ili oci.. ili usi.. i slicno... oni vjeruju u to. Ali bolest je kad je to sve ljudsko.. a prelazi u vecinu koja konzumira ljudske.
Samo da ovi diktatori još unište demokratiju, pa ćemo lijepo robovski kod njih na bijednu nadnicu, ili u rat protiv drugog diktatora i njegovih robova. A Blizu su. Tako da ko god voli ovog Putina poželio bi mu, da mu dijete pošalje u rat za carsku Rusiju.
Novinar koji je napisao ovo sra...nje ja svo vrijeme jeo hamburger.
Kako komentarisati ovo. Niti je to Putin tada slučajno uradio, niti je to slučajno sada objavljeno. Putin je uvijek svoje goste nastojao što više prepasti. Prethodno je ovaj bivši i vječni KGB-ovac zaznao koje su slabe tačke njegovih gostiju. Na Merkel je npr pustio pse iako mu je žena rekla da se boji pasa.
A sta je onda dao Dodiku? Mozda mu je poklonio genitalije Sibirskog mosusnog jelena
Poklonio mu oko,za početak.
Odveo ga u džamiju, Mile islamophob
Pa sobro tad Su svi vojeli putina
mozda Berlusconi nije volio da vidi krvavo jelensko srce ali on je bio premijer kada je Libija razvaljena uz stotine hiljada nevinih zrtava a Italija je bila najveci sponzor rusenja Libije jer su upravo oni najveci exploateri libijske nafte,sta je gore stotine hiljada ljudskih zvota ili jedan Jelen?
Mozda imaju lijep intimni zivot, niko nikom u gace ne zaviruje mozda ljudi uživaju.
Izrael zabranjuje "Al Jazeeru": Netanjahu katarsku mrežu nazvao "huškačkom"
Kad smo kod lovačkih ja sam jednom iz karabina pogodio jelena u trku on kako je proklizao nabode na rogove dve lisice udari u vuka koji se zalijepio za drvo drvo se zatrese padne na medvjeda i na mjestu ga usmrti pričao sam ovo jednom uz paprikaš srneci al sto da ne opet
I Gadafija su grlili pa nož u leđa.