Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima nas i bice nas c.rkni musrice pr.ljavi
Sve su ovo cionisti, Izrael i Amerika napravili!
""Imam 13 djece. Svi su negdje izbjegli i jedina želja mi je da se svi zdravi vratimo kući", dodala je Fatme" moj Basare, neces se ti obracunati sa "alllahugberima" jos zadugo, kako se to mnozi, Tito dragi ...
Cijeli svijet gleda , a niko ne pomaze . Amerika ,bogata zemlja , zabavila se oko Assada . Niko iz svog dzepa ne daje ! Niko od izbjeglica ne psuje Assada Gdje je SVIJET da pomogne ljudima . Japanu se püomoglo i sakom i kapom . Evropa k.u.r.v.a. i.z.j.e.b.a.n.a. !