Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu nema ovakvih problema, jer su sređeni. Sad se bave naprednim rodnim pitanjima, dal su muško il nisu
I moldavija ima konstitutivne seperatiste
Jes Moldavija sila, sto je ne oslobode ko Azeri Nagorno Karabah...
Zašto vi ne poštujete svoj ustav kada ste priznali Kosovo?!Sada Rusija ima odrešene ruke i može da radi šta god hoće...To je sve posledica zapadnog sveta koji je uvek "u pravu".Pitanje je kako će svemu ovome doći kraj i kada.
I oni imaju Dodika😀
i tamo Dodik hoce rata i belaja postenom narodu?
najveci dio su rumuni sta oni imaju s rusima
vjeru i interese
Spremajte se vi polako …
Miran budi
Pobijte se stoko! Nas u BiH boli neka stvar i za jedne i za druge! Dosta je BiH krvarila dok ste se vi stoko sladili nasom mukom!
Svi su oni ubijali u HR i BiH devedesetih
Bravo...sad je maca došla na vratanca..ko je gori:rusi,moldavci,rumuni,Ukrajinci???? Ista navago.
Jedino je Macronu jasno da se sa Rusijom mora suočiti direktno. Da li iko sa malo mozga misli da će Putin stati na Ukrajini? Biće svi ugroženi, slušali smo već tu pjesmu
Neće stati. Kod Rusa je uvijek vladala ideja o odbrani da se Rusija treba braniti svugdje osim u naravno Rusiji. Što se tiče Francuza ljudi imaju satelite, avione, nuklearke, vojnu industriju i razvijenu ekonomiju. Oni se isto brane svugdje osim u Francuskoj. Englezi, Ameri .., svugdje se brane osim u svojim zemljama.
Macron bi EU uveo u rat zato sto je izgubio Afriku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
He moj svijete, kako nam se ovo sve servira. Upitno jel istina