Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni dan nije poceo kako treba, a domaci nacionalisti su vec krenuli u akciju, cestitke od srca majmuni
E, da jedan dan hoce pohapsiti ovu balavurdiju sto ostavaljaju napaćene komentare... Cyber sila a smizle u duši. Treba vas na teški rad baciti, za mozganja niste tako pogrešno prespojenih čipova u glavi.
Vi se ovdje natječete ko će kome dati više minusa. :) Ono što je Merah uradio je sramota i to može samo luđak uraditi. Ako je htio postati šehid, onda je to trebao uraditi u Afganistanu ili Iraku. A ne ovako, biti heroj pa postaviti zasjedu ispred škole i ubiti djecu koja još ne znaju ni koji broj obuće nose.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ubica-iz-Tuluza-proslog-mjeseca-bio-u-Zavidovicima-133898.html Ovo je neki treniran na 24%
Ni islam, ni krscanstvo, ni bilo koja vjera ne podrzava ovo sto je uradio ovaj terorista. Prema tome, niko normalan, bez obzira na vjeru, naciju, etnicku ili bilo koju drugu pripadnost, ovo ne moze podrzati. Za nacionaliste sa svih strana: ako neces motiku, uzmi knjigu, stoko retardirana!!!
Nakon pozivanja mudzahedina \'92-\'95 i sirenja vehabizma poslije toga, plus Ceri Cevih izjava -ko bi vam vjerovao? Bliza su vama ta braca po vjeri nego komsije. Zato ste i protjerali sve sa 24% , sto znaci da ste uradili ISTO sto i ostale strane, a glumite da ste bolji od drugih i nev ine zrtve. Koliko je stranih dzamija po Seheru? Saudijska, pa malezijska, turska.....ali vi nemate nista sa tim, jel da? HAHAHAHHAHAHA pa nisu svi naivne budaletine kao sto se prave dok slusaju vase price i tetose vas. Dosadili ste vi i Americi i MZ, pa se polako povlace. Zbog vaseg licemjernog ponasanja cete na kraju ostati sami. Hajde sad pred ogledalo pa nastavi lagati sebe. To je jedina osoba kojoj je jos stalo do tvojeg misljenja Mozda ti upali. Svi ostali su vas odavno procitali.
Sarajevski portal zaposlio vehabije da klikaju, skrivaju komentare i obeshrabruju ostavljanje komentara! Sto to? Da nesto ne izlanu? Pa nemaju sta izlanuti. Jasno je da podrzavate ovakve. Sam C.e.r.i.c je odrzao toliko vatrenih govora odbrane takvih da vise nema nikakve sumnje u stavove i ciljeve IZ BiH. P.S. Hej dezurni vehabija, placaju li ti prekovremeno? Dobijes li bolji sut od ostalih? :-) Ma samo ti radi svoje. Ima sa druge strane jos onih koji rade svoj posao. Hvala sto im ga olaksavas! (skriveni komentar) To je to. A ovi sa portala ne kontaju da nije sve u prometu. Sto vise komentara to vise tacaka optuznice.
E, da jedan dan hoce pohapsiti ovu balavurdiju sto ostavaljaju napaćene komentare... Cyber sila a smizle u duši. Treba vas na teški rad baciti, za mozganja niste tako pogrešno prespojenih čipova u glavi.
Ni dan nije poceo kako treba, a domaci nacionalisti su vec krenuli u akciju, cestitke od srca majmuni
Da ne bude nikakve zabune - ovo je jedna vrsta izjasnjavanja! Klikni na THUM UP ako OSUDJUJES TERORZAM Klikni na THUMB DOWN ako PODRZAVAS TERORIZAM Hvala na ucescu! (skriveni komentar) ------------------------ ----------------- ovaj post 10 puta zaredom dobio je vise nego duplo dislajka znaci vi podrzavate oavakve kao marah 10 puta zaredom od 51 do preko 100 dislajka NIJE NIKAKVA SLUCAJNOST ne moze neko slucajno deset puta isto odgovoriti, a admini portala ne primjetiti nista fino fno...znaci podrzavate ovakve kao merah s kim mi zivimo!!!!!!!!!!!
. .
. .
. .
. .
. .
. .
@divota Jeste retard, isto kao i Brevik, ali ni jednoga od njih dvojice ne osudjuju zato sto je retard nego zbog terorizma! Proglasavanje retardom da bi se izbjeglo neizbjezno nece pomoci. ON JE TERORIST.