Umro u sudnici
35
Mohamed Morsi ukopan u Kairu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li Erdogan i Bakir i Sebija Izetbegovic bili na sahrani ?
ko zna tajne i ko predstavlja opasnost sisiju ceka ga smrtna kazna :) jedan ekstremist umro ni manje ni vise...
Jedan kolega egipcanin mi kaze mi egipcani kakav smo narod nama treba DIKTATOR drugacije ne funcionise
Ne znam ko je prevodio clanak, Ahmad je rekao da je Mursi ukopan pored duhovnih vodja mulsimanskog bratstva. Kakvi duhovni obredi MB... 🙄
zasto se toliko zali covjek koji je odmah po dolasku na vlast oformio paravojne sunitske milicije koje su za samo mjesec dana porusile i popalie 200 crkava i raselile 20 000 pravoslavnih kopta?...nije im to bilo dovoljno pa su svaki dan postavljali bombe po sitskim dzamijama....zar nije zanimljivo da kliks i bosnajci toliko zale mursija???
Ubise ga ko Gadafija prava zdrava, a prije 10 godina su i Libija i Egipat bile svemirski brod za 90% drzava, besplatne skole, stanovi bez kamata itd, eto uzivajte u Americkoj demokraciji i rusevinama sada.
@JahacMagle2019 Jesi ti bio u Egiptu pa to pricas ? Oni zive tamo ko u biblijska vremena. Narod je u zemljanim kucicama, obradjuju zemlju sa volovima, a samo mala grupa zivi u bogataskim vilama.
Kad prijen, nije se ni ohladio.