Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA ARE TERRORISTS !
da, zanimljivo koliko ljudi vjeruju medijima ko da smo Ameri. Čitam njemačke medije, čitam njemačke forume i čini mi se da su Nijemci najmudriji narod koij se ne da prevariti. Čak su kritikovali i Merkelovu zbog euforične izjave. Shvati ubili čovjeka bez suđenja i bacili u more a da on nikad nije priznao djela koja mu se stavljaju na teret.
In November 2007, one month after a failed assasination attempt on her life, Benazir Bhutto gave an interview to David Frost of Al Jazeera news, in which she stated \"Omar Sheikh; the man who murdered Osama Bin Laden\". One month later, on December 27th 2007, Benazir Bhutto was assasinated in Rawalpindi, Pakistan. Intervju: http://www.youtube.com/watch?v=vvN2MJsGWro
mogli su ga davno ubit, ali nisu htjeli bas iz razloga sto sad vecina Amera govori ovdje. \" izlazim sad iz Islamskog svjeta\" Sad ce oni opet napravit neki napad na sebe i osudit Iran i njih napast. znaju Ameri i Englezi sta rade. Zavadi pa vladaj. Isto su tako i glupog Milosevica naveli da zapocne rat i da se raspane Jugoslavija koja je bila puna oruzja i hebavala bi Evropsku unija kako bi htjela
Koga to briga?frajer je dobio metak u celo i sada moze mirno da spava. Obama rokno osamu,hahahaha!
kakve gluposti pisu neki, ili je vecina na x-u 15 godina starost.i? bin laden je pobio vise civilia i muslimana nego mladic, fakat niste normalni ako niste dijete. dosta filozofiranja, vadimo zemlju iz govana!
pitam se, jesu li tastature na ovim silnim kompjuterima koje su vehabijama poslala braca iz saudije na arapskom?
Pa sto se jadnik skrivao ko pacov, kad nista nije kriv?
Trebali su ga prvo hebat
CIA: Obama nije uživo pratio misiju hvatanja O. Bin L. na U odsustvu fotografija operacije koja je dovela do ubistva vođe Al Kaide O. Bin L. a, slika Baraka Obame i Hilari Klinton koji navodno uživo prate operaciju hvatanja najtraženijeg teroriste postala je jedna od simboličnih fotografija. Međutim, direktor Američke oveštajne službe (CIA) Leon Paneta tvrdi da oni nisu videli u. bistvo O. bin L. na niti bilo šta slično .
CIA mučenjem zatvorenika dobila informacije o Bin L. u Hoze Rodrigez, koji je od 2002. do 2005. godine bio šef protivterorističkog centra CIA, izjavio je magazinu Tajm da je CIA mučenjem zatvorenika došla do informacija koje su naposletku dovele do smrti Osame bin Ladena. Rodrigez je naglasio da bi SAD ponovo trebalo da koriste mučenje zatvorenika, odnosno, kako on to naziva, \"proširene tehnike ispitivanja\". Bela kuća je odbacila Rodrigezove tvrdnje.
Vazno da su ubili vodju islamskog fasizma, a sada da li je prvo bio zarobljen ili ne to nije bitno.
Ispravan link http://www.youtube.com/watch?v=8PPMO0XYrDs&feature=player_embedded
Pakistanski mediji javljaju da je svjedok američke operacije u kojoj je (navodno) u. bijen O. bin L. n misteriozno nestao. On je, kako se navodi, iz susjedstva kuće u kojoj je (navodno) u. bijen bin L. n i jedini svjedok operacije američkih specijalaca. S. hamraiz K. han, zadnji put se javio sinu mobitelom u ponedjeljak rano ujutro i rekao da ga odvode neki nepoznati ljudi, ali da će sve biti u redu. Od onda obitelj više nema nikakvih informacija, prenosi pakistanski \"The News.\" Video- http://www.youtube.com/watch?v=8PPMO0XYrDs&feature=player_embedded
Ne klikajte na linkove videa koji govore o O. Bin Lnu ! To je virus koji hakira kompjutere.
Varaš se, on je svojim pristankom da igra američku igru nanio 100 puta više štete Muslimanima nego ostatku Svijeta.
tipično američki u pravom rambo stilu, za 100 godina otkrit će se da ovaj ništa nije bio kriv i da je sve ovo izvedeno kako bi se okupirale teritorije bogate naftom i rudama. Isto ovako je bilo kad su okupirali ameriku i pobili indjance, tad su indjenci bili teroristi, divljaci, vandali... a nakon 100 godina ispostavilo se obrnuto.