Demonstranti ne misle odustati
0
Moćnici pozivaju narod Bahreina na suzdržanost
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vama kijamet evo vec 20 godina pocinje
JOŠ DA SESRUŠI VLADA SAUDISKE I OSTADOŠE ĆIFUTI BEZ SAVEZNIKA I DA OBJES ONE DEBELE ODVRATNE ŠEJKOVE
Ovo je cisto Qurcenje vecine nad manjinom. Cak im je prije 2 sedmice svakom stanovniku Siitu poklanjao po 2.500 dolara. Ali ne nisu oni zadovoljni. Hoce Mercedese i slobodu da ugnjetavaju manjine u svojoj drzavi.
I ovim u Bahreinu izgleda dosadno, nista ne rade , a imaju sve, pa hajde da malo i oni strajkuju
TEORIJA DOMINA.............. pad je poceo........
benzin opet poskupljuje
sta je ovima, ima ih milion, imaju naftu, pare, turizam, strane radnike, sta je sad? boze ti sacuvaj...
DOLE KRALJ !
Ibrahim Sharif, iz sekularne Waad stranke, izjavio je da će se demonstracije nastaviti sve dok zemlja ne dobije funkcionalan ustav koji će biti podloga za demokratske promjene. Naveo je da će istrajati čak i po cijenu ljudskih žrtava, prenio je BBC. De Ibro zrtvuj se prvi, pa ce svi za tobom.. Ja kloca i izjave.
ne mijesaj babe i zabe, 2. sv. rat, oni amerikanci, i ovi amerikanci, oni nijemci i ovi nijemci, razlika je ogromna!!!
pomoci ce njima ameri ko sto su i vama, vidite kako ste sad srecni, ojha. samo se bojim da ne mogu stici ispomagati toliko, namnozilo se. selam bosnje.
Gadno, Ovi kolinizatori kad su protesti u Egiptu i Bahrejnu pozivaj narod na suzdrzanost, A kada su u Iranu protesti onda pozivaju na vece proteste.
pa naravno da je amerika kriva za hondu. njihova vlada je ulozila jako puno u domacu auto industriju i sada im nikekoa ne ide u korist da japanci preuzimaju to trzist. kola su im losa i ne mogu parirati hondi i toyoti. zato su napravii aferu prvo s toyotom a evo i hondom. japanci su se zeznuli sto su u svoje tvornice u usa-u pustili amere. svabe su to pametnije uradili , oni su postavili svoje ljude.
Vođe Saudijske Arabije su odvratni sotonisti!!! Takvi iznutra su NAJVEĆI neprijatelji Islama!! Ali naše vrijeme dolazi!
Put, Istina i Zivot se nalaze Bibliji Rijeci Bozjoj. Tko se obrati i vjeruje u Isusa Krista on je spasen.
... imam utisak da skupocjena vladajuća horda u Bahreinu pokušava da odgodi svoj bijeg u Saudijsku Arabiju, koja se pretvorila u sigurno utočište za najkrupnije kriminalce iz Islamskog okruženja ... eh, kad bi prorok Muhamed vidio u šta se pretvorila Saudija, od neugodnosti bi se vrtio u mezaru poput brodskog propelera ...