Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam ce oslabiti radi ovaki dogazaja, gubite clanove..
Clanova je samo milijarda i po.
i ti milijardu i po traju prosjecno 60 godina.. moze se mnogo promjeniti
Dajte vise prestanite tusit o teorijama zavjere. Najlakse je tako pravdat ove retarde. A ko ih pravda nek ide kod njih i ne vraca se ovamo. U ovoj zemlji treba da zive normalni ljudi a ne simpatizeri posranih i ispranih mozgova!
Pa i Srbi govore da su nas syebale NATO horde.
Fuade,lijepo sam napisao da Arapi nisu Bosnjaci... mi to nikad ne bi uradili mogli bi pisati po nama mi bi trpili.Arapi su drugacijeg mentaliteta,naravno da ne branim terorizam yebayi ga..
cudi me da kikser nije sta komentarisamo.. hwallim te Boze.
Zao mi je tih nevinih turista,ali sta zapad ocekuje da moze da ubija po bliskom istoku, a da ponosni Arapi sute?! E pa nisu Bosnje poznatiji kao ovce.
И бошње убијају децу по Сирији, немој мислит да сте невини.
Bas ce nekome naumpasti da telefon trazi u moru... Kako su ga tamo nasli?
mozes nam prewest cu čirilicu ma nas....
I u tolikoj zbrci i frci ocevidac upratio gdje je bacio mobitel... I plus, zasto je uopce bacao mobitel.. ciste gluposti
#JSIL
ajoj sad idu zavjere opet, kako su nasli telefon kako su znali, sve čiffuti masoni krivi, Amerika čemerika
Posljedni poziv Obama :D
Svaki teroristicki napad je pomno isplanirana namjestaljka. Rijetki su teroristi koji bas bas zele ostvariti cilj