Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Troje od milijardu i po i nije nešto... u međuvremenu su stotine umrle od obične gripe, ali to nije vijest. Bitan je "misteriozni" virus.
@Saug troje od 200 valjda i 9 u kriticnom stanju?
@Saug e jesi se za.ebo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada ce se opet pojaviti skupe vakcine, povecati prodaja akoholnih maramica, plasenje ovaca i tako opet za godinu- dvije sve nanovo... Poslije toga ce izmisliti vanzemaljce, meteorite koji ce proletiti blizu Zemlje, neke teroriste u Zaznzibaru, misterioznu svjetlost na nebu i tako to... bla, bla, bla, bla....
Amerika samo ubaci virus ,dosada uglavnom u Afriku ali ocito hoce Kinu da sj...bu
Čudo i ne bili virusi, jedu pseta za veceru...🥴
T-VIRUS ?
Komunjarskbudistički smrtonosni virus.
Sigurni smo, jer kod nas ne može prodrijeti od smoga.
139 na milijardu 😷 Svrbi me nesto po testisima..cudno
Broj stanovnika u Kini je milijardu i oko 340 miliona. 170 stanovnika se razbolilo i tri stanovnika umrlo. Evo čitam već peti članak o famoznom misterioznom virusu koji je poharao čak 3 stanovnika Kine. Kakvo je ovo novinarstvo da Bog sačuva?!
Ja mislim da je prof. Dok poslije 11 godina studiranja vec sjela i napravila serum