Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saudijci vam nisu braca ..nit po vjeri nit po icemu ..komercijalizirali su Hadz i meku imaju naftu i saradju sa izraelom ..ko god misli da su mus auijci braca taj nije normalan
@dejotata nema mudrijeg narod od saudijaca, uzmi koju knjigu procitaj (obrazuj se)
@dejotata Sa Saudijcima ili bez, svakom muslimanu Mekka i Medina su svetsa zemlje.
Stiže "deminkratija" Saudijci pakujte kofere. Saudijci valja vam umjesto zlatnih mercedesa i wecea u izbjegličke kampove.
WSJ: Trump zestoko pritiskao Zelenskog da istraži Bidenovog sina u vezi sa njegovim poslovima u Ukrajini
Mirovna misija hahahaha...
Saudijska politicka struktura je daleko od bilo kakvih vrednota. Rijec je o monarhiji u negativnom teorijskom odredjenju iako Monarhija moze biti bolja od demokratije ako se vlada pravedno i posteno. Sustina je da se politika vodi spram munafickih interesa onih zloupotrebljavajuci religiju. Njihove jahte i avioni koji su skuplji od budzeta mnogih zemalja o tome svjedoce. Njihov moral i ponasanje je pagansko. Taj stil jeste i stvarna namjera politicke filozofije zapadnog liberalizma.
Jedva docekali da izvide
Pa imaju li ovi oederi muda da se sami brane...sta ce im onoliko oruzje kad nemaju muda da ga sami koriste
pa tamo su vec hiljade americkih vojnika na brodovima da i nepisem,sta imaju slati,ah da demonkratija se brani milom ili silom.
Dakle , svijet je zreo da ga ne zaobidje neki golemi asteroid , kao onaj sto istrijebi dinosaure. U to ime molim svevisnjeg da prekine ovaj haos i divljanje , koje napravise oni koje stvori na svoju sliku. Amen, Amin
jest salju vojsku, tj. placenike nije ovo besplatno, Iran bi trebao sto prije da razvije atomsku i da bude rahat ionako su sankcije nametnuli !
Početak kraja Saudiske Arabije.
Amerika vec duze vrijeme ima u planu vojnu invaziju Irana, a ova prica slabo pije vode, niti je Iran destabilizovao ekonomiju S.Arabije ovim napadom, niti je dobio resurse ovim, ukratko Iran uopste nije imao motiva za ovim napadom, jednostavno jer nema nikakve koristi od njega. Taktika iz 2.sv.rata kada su se nijemci prerusili u poljske vojnike i izvrsili napad na pogranicnu radio stanicu, cime bi kasnije opravdali invaziju Poljske.
Može se onda očekivati malo vevći rat na bliskom istoku za koje 1-2 godine. Amerika prvi put nevidi drugo rješenje za ove probleme osim vojnog udara. Čak nenamjeravaju više ni omogućiti Iranu da se povuče a a ne izgubi ugled. A to je znak sad dugotrajnih priprema za obračun. Znači dogovor sa Rusijom je pao. Šta su samo Rusi dobili?
Toliko o demokratskoj USA
@aladin stite svoje interese i gledaju prilike kao i svaka druga vele sila