Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan ublehaš koji ne poštuje suverenitet BiH.
@missy ...🤣🤣🤣kakav bolan suverenitet???
@missy 🤦‍♂️🇧🇦🤦‍♂️🤣🤣🤣
Ruski igrac.
Izrazavam zabrinutost.....pri odlasku i izrazavam veliku zabrinutost kada bude odlazio.....
Eto baš nam još jedan fašista treba da ga slušamo.
EU se od 1992 zajebava sa BiH, jednog dana ćemo im sa kamatama vratiti.
Nemojte ga 'vamo nama, matere vam! Eto ga vama.
Ako im je ovaj ublehaš najbolji za tu poziciju ta EU je pala na niske grane ako je ustvari ikad i bila na visokim. Ako je ovaj njima najbolji a SDA uhljupima Branković onda imaju nekih zajedničkih poremećaja. Da Bog sačuva
Nakon onog mackoubojice Wigemarka, kojeg je vise zanimao kvalitet vina i prasetine, nego njegov posao, od ovog dobro poznatog ublehasa jedino sto mozemo ocekivati je da razhebe i ovo malo integracija na putu prema EU...
Ako već mora, neka nam dodje prijatelj, ne želimo neprijatelje ovdje, imamo ih dovoljno.
Sarajevo na aparatima!
Baš se prije neki dan pitao gdje li je onaj Lajčak...
Sada će Lakčak moći i zvanično lajati protiv Bosne.
Ovaj nam ne treba pa nece ni biti. Previse se lizao sa rasturacima BiH. Moze pjevat borbene.
Pored Dodika i Čovića, ne treba nam još jedan idiot.
Tesko nama sa ovom gnjidom od čovjeka
Jedini koji nije radi cevapa da mu ne pljunu u cevapdzinici u somun i,jedini mao obraza reci muslimanima da grijese. Da su tanki da se igraju Srba iz Juge. Intelektualno ,voojno i nacionalno.Nemaju naciju .
@sintor Opet se vi kurcite pa kmecite.. Stvarno koliko puta treba da dobijete po svojoj kukavickoj labrnji da bi zacutali?