Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uf, al je Mirnes politicki analiticki izanalizirao situaciju u Siriji. Zapanjen sam. Po fotografiji se vidi da se radi o osobi koja moze da pronadje sustinu i objasni i najkompleksnije probleme danasnjice. Kao i svaki strucan i talentovan analiticar, bavi se i predvidjanjem. Vjerovatno nudi i neka konkretna rjesenja, ali ovi iz redakcije ih nisu potrazili. Sve se zavrsilo na mracnoj, zlokobnoj Mirnesovoj slutnji da nam se svima crno pise.
ma u prevodu - lik je za pobunjenike, "pobunjenike" ustvari. I da je Asad trebao pasti. i sve se vrti oko toga. I da, ofirno navija za pad Asada i pobunjenike, odnosno Isil.
Ne serendajte vise pametnjakovici, sve nekakvi vojni politicki analiticari u cijoj je to avliji zavrsio pozar iz BiH dvorista? Ne znam ko vas placa za to mlacenje prazne slame.
Slažem se sa njim da će požar koji bukti u Siriji se proširiti na mnoge zemlje. EU, Amerika, čak i Australija. Niko neće biti pošteđen, i sve to zbog "zlog Asada".
Može li ovaj Karam skontati da su Rusi i Iranci došli da brane Muslimane? Brane ih od Amerike, Engleske, S. Arabije i ostalih koji hoće da ih satru. Mada lijepo je sjediti u CNN-ovom studiju, biti u njihovom hotelu i pričati protiv Asada. Na Zapadu je to danas in, sve najgore o Asadu.
ne brani niko nikog.. svak je tu radi svog interesa
Još jedan blavor pseudopoznavalac prilika.
Nazalost ljudska civilizacija je vracena nekoliko hiljada godina unazad. Ne postoji vise kredibilno medjunarodno pravo a UN je u rukama tajnih drustava. Jedina zastita je armija i policija vlastite drzave, ali nazalost u RBH i armija i policija, kao i vlast je u rukama sljedbenika fasistickih ideologija velike Srbije, velike Hrvatske i fildzan dzamahirije (veleizdajnika). Bilo kakav novi sukob na Balkanu pretvorit ce cijelu Bosnu o novu Srebrenicu jer Bosnjaci/Bosanci ISKLJUCIVO SVOJOM VOLJOM
NEMAJU NIKAKVU ZASTITU.
ima li ijedan mirnes da valja - sve go pakas ...
Osjetice se to u USA. Svi su oni na putu tamo. I da nisu Sadama dirali 9.11 nikad nebu bio ono sto je se desilo, sami su sebe sjebali.
Mirnes Miso Kovac, najbolji ex yu pjevac
Da vidi salaudin da vidi sultan fatih da vidi halid ibn velid sta mu rade od naroda danas ....kako nas unistavaju kordoba krim srebrenica irak palestina sirija burma ...kad smo razgovore vodili u pravcima nauke i ugleda muslimana zajedno smo u istoj drzavi bili a kad smo poceli raspravljati o nacinu klanjanja mjerenja tko je veci tko je manji musliman ..imamo ove masakre muslimana dok se njihova (braca) u saudij. Uae katar namecu parama........e samo da nas vide ovi velikani STA BI REKLI
opet neki samoproglaseni analiticar u narodu poznato kao ublehas
Sa čime gasiti požar dok Sarajevo kuburi sa vodosnabdijevanjem ?
UN ce snazno savjetovati i pozivati....
@mirrorce A Inciko IMA da bude zabrinut
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klasicni bih terorista, zbljohava, linjava faca koja prica ono sto politicki odgovara jednom dijelu bih koji u svakome kome Rusija pomaze vidi neprijatelja. .
Ovaj 'analiticar' govori kao da je advokat islamske drzave a ne kao nepristrasan analiticar. Sta je trebao Asad da uradi? Da se ne bori nego da prepusti vlast islamskoj drzavi? Da li bi tebi to odgovaralo?
@dubrava1929 To je sve normalno.
https://nl.pinterest.com/pin/439171401140739233/
Nakon "sjebavanja" al kaide od strane USA u Afganistanu i okretanja im ledja, Iran preuzima Al Kaidu. Skupa su u ovome. Ne nasjedajte. Saudija i Iran su zajedno. Sunitski al kaidicari napadaju po potrebi sunite u Siriji i gdje treba, pojma ljudi nemate sta se desava. Inace, isti su i jedni i drugi. Da, mislim da bin Ladenov sin jos zivi u iranu.
Ovi Bošnjaci koji podržavaju koljača Asada su fakat glupi ko racku