Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mislite šta nam stavljaju u hranu i piće kad ovako hladnokrvno posmatramo ubijanje nevinih
U srca miliona ljudi sirom svijeta posijana je mržnja prema Izraelu, cionizmu i SAD-u koja ce dugo davati svoje plodove, pa će ih ubirati i kušati.
Jako to njih sekira, imaju oni onoga što izaziva ljubav na pretek, preciznije dolara.
Hitler je bio humaniji od zloconaca Zionista.
A gdje je u svemu Hamas? Zar ne rekose da ce se svim silama braniti. Pobjegi u misje rupe koje su iskopali ispod skola i bolnica, a vodstvo I'm uziva u Kataru i mlati lovu. A bosnjo ovdje klice parole kako je Hamas oslibodilacka organizacija i onda se ibreti kad Europa kaze da podrzavamo terorizam.
Hamas je jedina oslobodilačka frakcija Palestinaca,koja brani Palestinu od zlih,teroriostičkih agresora.
Genocid u punom zamahu.
Čisti Genocid,nek svijet mirno gleda.Na Rusiju su svi napali radi Zeljenog.A pardon on je Ž..
Za ovih mjesec i po dana čifutski divljaci su dokazali da monstrumskom uništenju nema kraja, iz dana u dan su sve okrutniji u svojim zvjerstvima.
Hocemo se svi pravit glupi ili stvarno mislimo da su djeca u skoli dok se bombarduje?
Gorio ti svojoj majci u paklu pacenice
a onaj zabranio da kazes od rijeke do mora ccc
Putine baci atomsku bombu.
I svijet je ucesnik isto kao u Bosni i Hercegovini ! Bože smiluj se narodu Palestine! Oslobodi ih i zaštiti od zlikovaca .Amin yrabi Ammmin
Predaj te se i rat gotov , neće stradati civili al nećete , baš vas briga za civile , hoćete da sto vise izginu pa da galamite , zrtvujete ih , bljak
Ovo mogu samo pi**e raditi, bolesne. Saspi tone raketa na bolnice, skole, kampove, jer drugacije ne znas. Mentalno poremecebe osobe mogu raketirat, ovo nikad nije imalo veze sa strategijom. Bolesna umisljena nacija,
A.Ku. je u zadnja 24 sata objavio ukupno 14 vijesti o Palestini. Vrlo bolestan način podizanja broja klikova i zarađivanja para na tuđoj nesreći.