Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazduh trepti, k'o da nebo gori..
Pitaju jednog vojnika : Vojnice sta to nosite,kaze vojna tajna,ne smijem da pricam....Ovaj mu odgovara aha,dobro izvini pa jesi li se umorio ? Kaze vojnik kako se necu brate umoriti kad granate nosam
To rade kad seru. Rusi ih polako, ali sigurno lome.
Slušaj drugačije ....
Ceka se Faco i Hatic da prozovu ukrajinu na tiktoku
Napeto je! Ja jedva cekam da vidim kako ce se ovo razvijat'. Sad tek razumijem svijetsku publiku i kako su se oni osjecali, dok smo mi svaki dan ginuli k'o mali majmuni
Al ih ukrajinci trolaju.. Ovo je nevidjeno.
Naravno da se ništa ne može sakriti. Malo se igraju sa ionako poremećenom psihom i "inteligencijom" sluđenih orka. Njihovi vojni blogeri već šire neviđenu paniku. 😊 Sve ima svoje.
Cudno neko vrijeme: ni vojna tajna nije sto je bila.
Ti ako mislis da ovako nije bilo prije, onda se varas. Pogledaj dokumentarce iz WW2, kako su spijuni pustali raznorazne informacije obicno u blizini ljudi za koje su znali da spijuniraju za drugu stranu, kako bi ovi prenijeli lazne informacije. ili jos mnogo prije. Ovo su drevne metode obmane, samo ti sad tehnologija omogucava da gledas taj ples spijuna iz prvih redova.
Shhhh to me nisi upucala moja mala upucala malaaa
A jeste smorili vise sa njima, ne moze ukrajinac vise ni prnut da vi narod ne obavijestite o tome. Boli nas k ba.