Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tramp jos spava...cekamo da se probudi pa da cujemo sta veli...kod njega jos nije ni 5 ujutro...
Šta se foliraju ovi majmuni.Njemački reporter iz Njujorka je jutros javio da je vrijeme i mjesto napada bilo javljeno Ujedinjenim Nacijama.Ovim svijetom vladaju samo lažovčine i ništa im više nije sveto.
Polahko ljudi. Te baze su skoro prazne, a u napadu nije niko ubijen. Iran je kao uzvratio, ali su to odradili na nacin da ne bi natjerali SAD na jos vecu reakciju
Samo naprijed Trump neces jos dugo, pokazi ti svoju vojsku China te zeljno iscekuje, ovo nece zavrsit dobro.
Neki su mislili,da mogu ubijati generale,bez posljedica!
@Migel kako si ti naivan frajer, pa oni su ciljano na ovo isli. Sad ce im ovih 80 zrtava u bazama naplatiti 50 puta vise
Priča za naivne,ovaj general se oteo kontroli, ubijen po ˝narudžbi˝, ove baze ameri ionako napuštaju. Jedine žrtve su ovi što im je pao avion..
Ovo je slika kako jednu od najstarijih civilizacija pretvoris homosapijens. Pametni drzave su skontali da je Amerika iperija, kao i Rimsko Carstvo, ima snagu da ratuje na bilo kojem dijelu svijeta, prema tome radis sta ti se kaze. Ako ti je u interesu da zastitis svoj narod a ne osobno se kurcis, te nakraju zavrsis u nekoj jazbini.
Vijetnam, Laos i Kambodza. Samo cu ti to reci.
ne mozete dobaciti ni do Iraka. Sjedite i cutite vise.
iran je ustvari napao irak,sve se lomi preko iraka,ameri ubijaju irance u bagdadu a iranci uzvracaju na americku bazu u iraku,tucu se preko ledza iraka.
neka massala, ako Bog da pa da i mi idemo na ALLAHOV put.
@EskoHC nisam bas siguran sta ti to znaci koji to mi i kakve veze uopste imamo mi sa desavanjima u iranu iraku i tako tim zemljama
Po naslovima Avaza ,Faktora Sarajevo jeste Teheran.Kolinda ima pravo. Samo im Komsic fali u Teheranu da gradi gradjansku drzavu sa Ajatolahom kao i sa Bakirom sto pravi.
Ove hodze o iluzijama. 😂
Imagine there's no countries, It isn't hard to do, Nothing to kill or die for, And no religion too, Imagine all the people living life in peace...
Znao je lennon koje ideje treba izbaciti da bi konacno zavladao svjetski mir.
kakav hajvan ima moc da upravlja svijetom, pa opalice budala atomsku opet, unistice sve