Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Ukrajnici, trebali ste uciti na greskama drugih. Vi se mozete zaliti svima ali niko prstom zbog vas nece mrdnuti (jedino ako ima neki interes) nego vam jos mogu embargo uvesti i pustiti da vas drze okupiranim 4 godine. Tek onda kad se nekom od stranaca digne neka stvar i treba za politicke poene tada ce vas se sjetiti i smirivati situaciju.
Nije Ukrajina BiH i muslimani u istoj, vi stvarno ne razumijete da se ukrajinci nece povuci pred rusima koji su im pred vratima. To je ipak narod koji voli svoje, ne pretenzira tudje a rusi upravo hoce tudje. Da sam neko i nesto, NATO snage bi poslao na granicu sa rusima, na prvi metak all out ratovanje. Govna kao i ameri, samo manje perfidni nego ameri.
Svjet sluša u voli jake. Nije Zelenski Bakir da svake pregovore počinje sa kompromisom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ruska invazija značila bi momentalnu granicu Rusije na Dnjepru i vračanje Ukrajine u kameno doba zapadno od Dnjepra. Iz Ukrajine je otišlo gotovo 10 mil ukrajinaca, sve su rasprodali, korupcija jača od naše... Okruženi su sa tri strane, a politika koju vode, vodi ih u propast.
Mitomani kao i uvijek. Podrška suverenoj Ukrajini!
I mi kao vi idemo u EU i NATO..
Molim glasaj i podijeli!!! https://www.izmjeneustavabih.com/
Rusija nece prva napasti Ukrajinu jer niti zeli niti ima potrebu. Vojnici su uz granicu zbog Donbasa, ako Ukrajinci krenu na njega. Po sistemu, samo dodjite, cekamo vas. A Ukrajinci nek ne ocekuju pomoc, neko da ratuje protiv Rusa zbog Ukrajine, taj bi bio ludji od ludaka.
Putin je ocajan ,bombarderi mu 20km nadljecu od granica .Kako sad stvari stoje NATO IMA 10 min Prednosti a to je klasicni SAH MAT.
da vas hoce pregazit
potrazite druge izvore i shvaticete da je ukrajina ta koja je spremila invaziju na donbas
Zar stvarno neko misli da će se Rusi nakon 20 miliona poginulih u WW2 ganjati s Ukrajincima po livadama a da Europa uživa - malo morgen, cijeli svijet će platiti cijenu tog rata, što napadom na infrastrukturu interneta i kraj ere komunikacije što nuklearke.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
nikakva rata nece biti huska ih zapad pod tockove rusa da oni loze a ukrajinci se spaljuju.
Oni su srenuli
Proglasite neutralnost kao Svicarska i kraj price.
ili se sakrij u trezor dok sve ne prodje...
Americi treba pod hitno 20 miniona bjelih migranata. Iz ukraine je najbolje dovesti bjelcu u ameriku
Ma ja a kad ih Rusi pregaze i pobiju sirotinju on će avionom u Ameriku ko afganistanski predsjednik
Pa zovite avganistanske pobjegulje.
Ovom se u očima vidi da je nacista!
Pa kad provocirate sta da vas ceka drugo