Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to i jeste cilj rata: iscrpiti Rusiju, osiromasiti Evropu... da se zna ko je gazda ; USA
Tako je. Sve su to čemerikanci isplanirali. Zavadili bratske narode i natjerali ih da ratuju. Tjeraju ruse da granatiraju bolnice i zgrade i da vrše "denacifikaciju" ukrajinske braće da bi oni mogli zaradit dolar. Tako je 😁 isti scenario kao u ex yu kad su natjerali srbe da rade genocid i etnička čišćenja. Da, da.
Svi siromasniji samo Amerika ubi pare...kupuju oruzje, naftu , plin ....Rusija devastirana , Ukrajinci izginuli ...al hajde
Cijeli svijet ce biti siromasniji, resursi Zemlje su gotovo isrpljeni. Svjetska ekonomija nije samoodrziva, ako se nesto drasticno ne promijeni po pitanju izvora energije i kapitalizma covjecanstvo je (vec) jednom nogom u grobu.
Ne postoji njemac koji nije svjestan da je okupiran od Amerike!
Hoćete vi da vam Švab i Rotšild vode politiku.. Od kovida, preko Fajzera, do ovog sa Ukrajinom. Evropa će imati velike štete, a u korist američkh bilionera
Natjerali ste Ukrajinu da se opredjeli za Nato palt,širite se prema istočnim granicama i onda benzin 2.20€,pola litre ulja organskog posto nema običnog kosta trenutno 4,99€…trazili ste gledajte
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kad idioti dođu na vlast.
Hvala USA.....
Prestanite da stampate Euro prekomjerno, preveliku inflaciju stvarate
Rusija….Putin…., pokusavaju napraviti budalu i ismijati cijeli svijet. Evropa….Njemacka….ovaj put moraju biti apsolutno ujedinjeni i jednoglasni prema Rusiji. Sada vide koliko su grijesili i grijese prema Bosni i Hercegovini i ako opet naprave istu gresku, naravno da ce trpiti cijela Evropa i svijet. Podrzavam cvrsti stav i ujedinjeno misljenje oko sankcija prema basnoslovno bogatom Putinu. Cetri godine smo mi u Sarajevu zivjeli u neuporedivo gorim uslovima.
I ja sam 4 godine u ratu bio zbog političara bogatih.
Mi sad treba da budemo neutralni i postanemo balkanska Švicarska, pogledajte koliko je turska profitirala od 2014 od kad su Rusiji uveli sankcije iako je NATO ćlanica sve se izvozilo preko turske u Rusiju. A za zakone EU nas boli hašim i onako nas lažu već 25 godina.
To se zahvalite gospodji merkel zato sto je potpisala sve te silne ugovore sa rusijom tokom njene vladavine, sada ste vezani tolko duboko da niko nije racunao na ovaj rat i scenarijo koji poslije toga dolazi, sada vi placati ceh..
sad ce nasi gore morati jesti ono sto su nama slali..
nece on siromasniji biti nego narod
Putin je i zapoceo rat u Ukrajini iz tri razloga: 1. Da okupira Ukrajinu 2. Da na umjetan nacin podigne cijenu goriva i gasa 3. Da na umjetan nacin podigne cijenu zita i da ga kontrolise potpuno.
Zaboravlja se da Rusija i Ukrajina proizvode vise od trecine SVJETSKE proizvodnje zita, zamislite da je Putin zavladao i sa Ukrajinom, kruh bi bio 5 eura.
Duša draga. 😢😢 Zašto se loše stvari uvijek dešavaju njemcima? Pomozi.ba ured u Kijevu već skuplja humanitarnu pomoć za sve njemce pogođene ovom katastrofom.
Nije isto biti siromasan u Njemackoj i biti siromasan u BiH.