Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i svaki srpski vodja - kad uporedim Dodika s njim - nigdje razlike! Lukav jeste ali inteligentan kao masinista poljoprivrednog voznog parka.... Vole to seljacine!!
Ma ne bre. Oni su na temama o dalekoj prošlosti i skorijoj budućnosti (SF žanr). E Slobo Slobo. Milionče na Gazimestanu, milionče na Ušću, jedno dvajs ljudi na dženazi i nijednog danas da brani tvoj lik i delo. Biće i s Dodom isto.
Lukav, a ne i inteligentan je oksimoron.
Vole genocidlije izbjegavati ove teme iz nedavne prošlosti. Njihove omiljene teme su daleka prošlost - mitovi u kojima su oni plemići pravednici koji ruše zle kraljeve, i budućnost - naučna fantastika u kojoj su matici \"vratili\" Kosmet, pola Bosne i Knin. Šega šala i pošalica od bednika.
Ipak je bio najpametniji u svom narodu zato im je i bio Vožd.
pa ja sam glup, nije to upitno :D ne nadas se da neko moze biti toliko bezobrazan i zayebe te.....al sljedeci put...mahanje :D
@moke Pa ko je onda glup, ti ili on
\"lukav, ali ne i inteligentan\" je tipicno seljacka karakteristika ono kad te uhvati na drskost, bez trunke pameti...dok se ti snadjes, a on ga vec uvalio
http://www.youtube.com/watch?v=nvVAb3fNOhw Evo kako je gospodin Najs bio inteligentan!
Šta reći onda za haško tužilaštvo kad nisu mogli da osude \"neinteligentnog\" Miloševića. Ko god je pratio njihov rad mogao je da vidi o kakvim se laicima radi.
Doduše - imao vojnu silu i MTS da sravni sve sa zemljom i osvoji - i sve sto je uspio osvojit dodje na granice crne gore i kosovE.
Naravno da je bio komad budale,zar bi jedno intelegentno bice dovelo citav jedan region do unistenja sa hiljdama mrtvih i osakacenih kako porodica tako i zivota.Proklet da mu je i rod i porod.