Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj orden ne možeš dobiti ako nisi ratni zločinac. Bukvalno jedan od preduslova. Mislim da ga je dobio i Slavko Lisica koji je komandovao granatiranje Šibenika.
Onaj general Lisica koji je tvrdio da je 5 korpus mogao ući u BL samo da je NATO dopustio...samo da podsjetim....
Nije li zabranjeno sarađivati sa zločincima i šta raditi sa takvima?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro pa je prestao da dijeli krijumcarene ikone
Smrt rusima i svima koji podrzavaju ruske teroriste. Kratko i jasno.
Čuj Perovica sto ucjenjuje...ako bilo sta Bosnjaci pokusaju kao RS ce se odcjepiti...znaci Bosnjaci trebaju da sute i trpe, trebaju da sute sto je 100.000 Bosnjaka poginulo za BiH i treba da sute sto ovi otimaju zemlju, e nece proci
On je američki igrač. Da nije CIA bi ga makla već odavno. CIA ima svoje igrače sirom svijeta. Ko zna kakve informacije ovaj nosi ili donosi iz Rusije. Kako to da svi CIA igraci nekako vidi čuda postanu odjednom ekstremisti i neprijatelji te Amerike koja ih dovede na vlast. Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled.
Ovo pripada rubrici CRNA HRONIKA s
Sastanak najopasnijih, najogavnijih, spoboda na svijetu.
Zašto Putin ne dođe u RS da primi medalju? Da se možda ne boji interpola?
Pa sta ko da ti Ordeni vrijede nesto i koda su bitni neznam dali je zasluzijo to da objavljujete,da ima Drzave nebi to ni objavljivali a ovaj bi bijo u Zatvoru ili bi izasao iz Bosne nebi se mogao vise vratiti isto kao Terorista ide Teroristi!
Možeš ga okačit mačku o rep...
.... samo ikone ne poklanjaj .... 💃
A što ti putko ne dodje u BL da mu uručiš orden. valjda je to red. pa jarani ste....... ovako izgledaš jadno i podanički.
Haha sta ovaj radi zapadu Jebe ih u zdrav mozak
Koliko mu je ovo pametno u danasnjem omjeru snaga na međ pol sceni ostaje da se vidi, nesto kontam ako Dodo ovdje grohne ovo radinda ga majcica Rusija primi kao politicku izbjeglicu
leglo ZLA!
Yebo vam Putin mater svetosavsku. Ista ste ghovna.
Bijedan li je ovaj Dodik, ublehasko velikosrpstvo i Putinov ruski svet u ime koga je vec zlocinac
Jesu se ovo ova dva uhljupa zarucili
Boli me ona stvar i za jednim i drugim... Smanjiti prisustvo istih u medijima, više mi se gadi vidjeti ih u pokušaju da se prikažu bitnim.
Dodo uzaludno lizes, nece rusi dalje od Kijeva..