Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nemojte tako to su vasa islamska braca
Baš su gostoljubivi...ne daju nam da dođemo da vidimo piramide. Sreća pa mi imamo svoje u Visokom :D
Nisu ovo nikakvi teroristi, terorista je Sisi Ovo su borci za slobodu Pad demokratije i dolazak islamskog doba je sve bliže i bliže Poslušajte pad helikoptera i posljednje riječi vojnika iz helikoptera koja je oborila ova grupa boraca http://www.liveleak.com/view?i=577_1391480147&comments=1 Mole se kao i faraon, kad je skužio da će umrijeti povikao je - Musa i ja sad vjerujem u tvog Gospodara! Al tad je možda kasno?
ovi su dobri prvo te upozore
Duševni neki ljudi...
Jeste vala odlicni su, prvo poubijaju neduzne turiste I to jos iz Koreje pa te onda upozore. Ma bjezi ba....Gluposti obicne.
Sizife i četnicima isto.
Tek sad sam te ubrao. Komentiraj gore, da vidim.
divna neka djeca
Ove islamske teroristicke grupice su postale ko americke pop zvijezde. Svi ko klonirani, nicu svaki drugi dan ko pecurke poslije kise, svi "pjevaju" istu pjesmu, svi se isto oblace i ne silaze sa medija.
sto nam govori da, naravno, nista nije slucajno al da je ovo izrezirano - i vise je nego ocigledno cudi me kako se vise pozivaju na Islam i ko to finansira jer su sve osim muslimana i sve sto rade je strogo zabranjeno po vjeri mislim da ce uskoro neki od tih terorista predavati ilti uciti djecu o Islamu po renomiranim svjetskim fakultetima
Ono... razapnu na zid neku krpu sa arapskim slovima, po mogućnosti zelenu, naslone kalaša na zid, i onda ajmo - priča!
Vidim Juzna Koreja pravo ugrozava Egipat...
Klasičan terorizam koji treba odlučno zbrisati.
Ko je kriv za ovo, Amerika normalno
Zatrti svaki trag terorizmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)