Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako Brankovica,Bicakcica,Dodika i ostale postenjacine a nije losa ideja i Berluskonija,Putina,Busha sve ubice i krsitelji ljudskih prava,pa malo njihova prekrsiti....hihihi
ovi su divlji ko ovi narodi iz komsiskih zemalja
Valentin Inzko će donjeti odluku da kamenje treba bacati lijevom rukom.
Ljude ne poznaje niko bolje od Onoga ko je te ljude stvorio i On najbolje zna sta ce na ljudsku psihu najbolji efekat ostaviti. Ne vjerujem da ce svi oni koji su ovu sliku ili video vidjeli, to tek tako lahko zaboraviti. Zelim samo da pitam protivnike ovakvog vida kaznjavanja, da mi kazu kakve posljedice preljube ostaju na djeci i porodici tog muskarca i one zene? Sa kakvom traumom ostaju njihova djeca, jer se ove stvari najcesce zavrsavaju razvodom braka, sudskim sporovima itd. Poznajete li mozda neku djecu razvedenih roditelja i da li su oni sada sretni jer nemaju oca, majku, koji su sve razorili radi par minuta uzivanja? Mi smo jednostavno pogana bica i ovo su jedine metode koje ce nas bar na trenutak natjerati da sagledamo drugu stranu te price o preljubi, krađi i slicnim stvarima.
Onaj džip iza su europski posmatrači. Sad kad se vrate napisat će deklaraciju kako traže da se što prije zaustavi kamenovanje ovog čovjeka. Zatim će \"najoštrije\" osuditi bacanje kamenja ta naglasiti da to nije u duhu modernog svijeta...
@@europa 15.12.2009. u 11:08 Stigo sam na konju iz Anadolije sa sabljom u ruci. Sad se pravim da sam oduvjek bio tukaj Ma ne bre, ovde su oduvek živeli beli orlovi, i to dvoglavi, Autohtona vrsta ovih prostora.
imam samo jednu primjedbu...mozda su ga trebali okrenuti glavom prema dole do struka pa \"ga\" onda kamenovati...haj ga znaj :)
prosjecni bosanski musliman/bosnjak umjereno konzumira alkohol, zaljubi se barem jednom prije braka, svalerise se, ljubi, i rijetko koji bosnjak ili bosnjakinja stupi u brak nevin u ovo danasnje doba, to je realnost. citajuci par komentara koje ostavljaju \"Alma\" i slicni koji podrzavaju ovu STRAHOTU, dodje mi muka. dodje mi muka jer podrzavate SMRTNU kaznu onome sto ste vi barem jednom NETAJNO ucinili ili cinite. pa razmisljate li vi uopste mozgom?
Jok nema veze sa Islamom već ima veze sa sirom i tratinćicama
su smislili bolji metod onaj u Srebrenici. neka sute ovo nema veza sa islamom
Pipo, evo ti raje.
Stigo sam na konju iz Anadolije sa sabljom u ruci. Sad se pravim da sam oduvjek bio tukaj
Ovakve kao sto je AKADEMIK i slicne ne treba registrovati uopce. Osoba koja je u stanju izgovorit\' to sto on izgovori nije nista drugo nego maloumnik sa puno slobodnog vremena i (nazalost) s pristupom internetu. Mos\' mislit\' kako je njemu zivit\' sa sobom? Imal\' neko ideju?
Cuo sam daPsiholog daje sesije besplatno za ovakve vidove poremecaja :) Imas ojdje dosta pacijenata
Kako nehumano i barbaski u odnosu na injekciju, vješala i stolicu, a pogotovo u odnosu na Humano bombardovanje, Milosrdne Anđele i waterboarding.