Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba budalu skloniti, on je nenavodeca raketa ko Dodik
U Trampu se nalaze dvije osobe jedna je za a druga je protiv...
Neka povuku seronje , ionako je u zraku građanski rat .
Ovi mediji su i stvorili Trumpa i sad ono sto vecinom rade svima ja te dignem ja te spustim...
Otezavanja putovanja, uz pratece diskriminacije, je bilo i prije. U Sovjetskom Savezu, brda formulara, upitnika, izjava. Porodica ostaje kao taoc. Po povratku, informativni razgovori. Kina, danas, na gori nacin postupa prema Ujgurima. Virus je otezao putovanje cijelom svijetu, i priprema je za druge nevolje. Vaznost putovanja nije u turistickom cejfu nego u statusu covjekove slobode. To je polazna tacka za druga ogranicenja!
Sta kaze na ovo brkata Gordana?
I pored svega SAD nisu sposobne da se rijese tog ludjaka. Propali su skroz kao super sila...
Mjesec prije kovida, americki Kongres je usvojio Zakon -o ljudskim pravima Ujgura. Amerika i Evropa su uputile notu Kini sa jasnim zahtjevima i najavili razmatranje raznih sankcija. Ekonomski interesi za to postoje, al uz te interese, Amerika i Evropa su se ipak suprotstavili koristtenju sofisticirane tehnologije za nadzor i nasilje na Ujgurima.
Dajte Pelosi na vlast, da malo na twiteru jede onaj sladoled od hiljadu dolara i govori kako joj žao sirotinje
Evo za ove minusaše https://www.msn.com/en-us/news/politics/you-should-be-ashamed-critics-unleash-on-pelosi-for-showing-off-freezer-loaded-with-ice-cream/ar-BB12JgEv
Pa da pitaju dodju,covketa ili baketa da nekoga od istih mijenjaju bili bi protiv.
Bosnjo bi ga odmah nazigu.